Garageport fra KJ Porte

Garageport---alt-i-garageporte-og-port-automatik

Ny garageport? Vi sørger for det hele!

En garageport er en vigtig del af dit hjem, fordi den er et element, som bliver brugt stort set hver dag, og er det første, du ser, når du kører ind i din indkørsel. En garageport kan tage mange former, så ud over funktionaliteten, er der også æstetikken at tage højde for. Hvis du er på udkig efter en ny port til din garage eller et større redskabsrum/værksted, er der derfor flere ting, du bør overveje.

  • Hvilke muligheder har du inden for garageporte, hvis du skal skifte ud eller installere ny port?
  • Hvilken type og størrelse garageport passer til din garage og ikke mindst jeres behov
  • Hvilket design skal porten have? Skal den f.eks. have struktur eller være glat?
  • Hvilken port automatik dækker jeres behov, og hvor mange skal have adgang?

Vi hjælper dig hele vejen med din nye port

Hos KJ Porte får du al den hjælp, du har brug for ift. til at få installeret en ny garageport. Vi hjælper dig med at vælge hvilken type port samt port automatik, du har brug for, og vi vejleder naturligvis omkring, at din nye port passer præcist ind der, hvor den skal placeres.  Vi finder altid en optimal løsning, der matcher både garage og jeres ønsker. Med vores port automatik er du garanteret nem betjening i det daglige.

Bliv inspireret af nogle af vores udførte opgaver lige her

Inspiration – galleri

I vores galleri kan du se de forskellige typer porte som f.eks. ledhejseporte, rulleporte og vippeporte, som alle går under betegnelsen garageporte.

Se galleri her

Brochurer

Find inspiration til din næste port i vores brochurer. Finder du ikke, hvad du søger, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 23 74 95 40, eller sende os en mail på: kontakt@kj-porte.dk

Se brochureoversigt

Du vælger os, fordi vi giver dig koden til en tryg hverdag

Hos KJ Porte får du en totalløsning, hvor vi sørger for opmåling, vejledning, gode tips, montering, indkodning og indkøring. Kort sagt: Vi hjælper dig helt i mål med din nye port.

Kontakt os og tag os gerne så tidligt med i processen som muligt.

Guide til opsætning af port

Oplev koden til tryghed i hverdagen ved af forvandle din gamle garageport med en ny og smart port. Hos KJ Porte hjælper vi dig gerne med at skifte din gamle port, men du er også velkommen til at købe din port hos os – og selv stå for opsætningen. Vi har lavet en vejledning og et opmålingsskema, som kan downloades. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os, hvis du oplever problemer.

Download opmålingsskema her: KJ måleskema

Ledhejseporte med dør - garageporte af høj kvalitet

Ledhejseport

En ledhejseport er de flestes foretrukne valg som garageport. Den er velegnet til både boligen og virksomheder pga. dens alsidighed og funktionalitet, og så er det god, isoleret port.

Læs om ledhejseport

Brug rulleporte som garageport

Rulleport

En rulleport er den port, du vælger, når en ledhejseport ikke er løsningen. Det er en ideel port til mindre garager og værksteder og en god løsning, når pladsen er lidt trang. Rulleporte fås i et væld af farver.

Læs om rulleport

Vippeport-i-trælook1

Vippeport

En vippeport kender du sikkert fra de fleste ældre huse. Vippeporte produceres i dag i stål og er moderne porte med stabil og solid konstruktion. En vippeport fås med og uden isolering og i mange flotte designs.

Læs om vippeport

Dør-ved-port

Garageporte + dør

En garageport kan gøres mere tilgængelig med en dør. Dørene kan monteres i selve porte, dvs. i portpladen eller for sig selv ved siden af porten.

Læs om døre

Garageport---smarte-garageporte-med-vinduer-eller-dør

Garageporte med vinduer

At sætte vinduer i sin port har stor effekt, dels for hele udtrykket i porten men også for lysindfaldet og dermed oplevelsen i garagen. Vinduer fås i forskellige udgaver.

Se vores vinduer

automatik

Port automatik

Port automatik til garageporte er en selvfølge i dag. KJ Porte leverer avanceret port automatik, der kan tilpasses jeres behov med f.eks. ekstra kodetastatur

Se vores port automatik

Garageport – hos KJ Porte får du en totalløsning

En garageport fra KJ Porte er mere end en fysisk ind- og udgang. Det er koden til en tryg hverdag. Det gælder både for dig, der ønsker en stor port med systematisk automatik og dig, der ønsker at udskifte din ældre vippeport med en ny og automatisk garageport. Vi tilbyder dig en komplet løsning, som dækker dine behov og ønsker for design og funktionalitet – og naturligvis krav til sikkerhed.

For det første tilbyder vi dig en bred vifte af forskellige kvalitets garageporte, som passer til næsten enhver stil, præference og budget. Så uanset om du er på udkig efter en traditionel vippeport en moderne ledhejseport (sektionsopdelt port) eller en praktisk rulleport, kommer vi gerne ud til dig og rådgiver dig om dit valg. Du får også altid gratis opmåling hos os. 

Vores garageporte er lavet af stål, så du slipper for malerarbejdet. Vi har masser af designs og farver at vælge imellem, så din garage kan få det look og funktionalitet, du foretrækker.

Kontakt os for gratis rådgivning

Garageport og indgangsdør med fyldninger. Alt i ledhejseporte

Garageport på mål

Alle vores porte fremstilles med fokus på både lang levetid, holdbarhed, praktisk funktionalitet og design. Det betyder, at vi nok skal sørge for, at din nye garageport er en værdifuld tilføjelse til dit hjem. Er det en eksisterende port, som skal udskiftes, behøver du ikke at tænke i håndværkere, for vi klarer også den opgave for dig, hvis porthullet skal tilpasses din nye port. En port fra KJ Porte holder, virker og ser godt ud – også en garageport på mål.

Garageport med dør og/eller vindue

Det er værd at overveje, hvad der er vigtigt for dig i hverdagen. Har du brug for hurtig adgang med en ekstra dør, så du ikke skal åbne porten hver gang? Har du brug for ekstra lys i rummet eller ønsker at dagslyset skal kunne komme ind i rummet bag porten? Så kan det være en god investering at få installeret dør og/eller vindue/r i din port. Tag os med på råd, hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for. Alle vores porte kan installeres med både dør og vinduer

Se garageport med dør her

Se garageporte med vindue her

garageport med vinduer hvid plank

Garageport – priser

Prisen for din nye garageport er jo altid en overvejelse. Det forstår vi godt. Hos os får du både standard- og specialøsninger uden at det skal koste dig en bondegård. Vores priser på garageporte starter fra 10.895,- inkl moms og montage, så vi også kan hjælpe dig, der er på udkig efter en billig garageport.

Læs mere om garageport og priser her

Vælg din foretrukne garageport

I langt de fleste tilfælde anvender vi ledhejseporte til garager, men der er aldrig en regel uden undtagelser, og vi kan installere alle typer porte efter ønske. Ud over disse typer af garageporte fører vi også et stort udvalg af industriporte samt porte til din indkørsel i smedejern, herunder også foldeporte og skydeporte.

Ledhejseport – det perfekte valg til enhver garage

En ledhejseport er de flestes foretrukne valg som garageport. Det er en populær type port, som er velegnet til både boligen og virksomheden pga. dens alsidighed og funktionalitet. En ledhejseport er som navnet opbygget i led af paneler. Den kører lodret op og ind under loftet i de skinner, som bliver monteret i loftet. Den kræver derfor minimal plads i garagen, dog skal der være plads til porten i loftet. En ledhejseport er en isoleret garageport, hvor du kan vælge mellem 40 og 60 mm. isolering. Designmulighederne er mange, og du vil kunne finde en port, der passer til jeres stil, bygning og daglige behov.

Læs mere om ledhejseporte her

Rulleport – når en ledhejseport ikke er løsningen

En rulleport er ideel til både mindre garager eller værksteder. Den er opbygget af lameller, som ruller sammen oven over porthullet, så her skal der ikke monteres skinner ind i rummet som ved en ledhejseport. Det kan f.eks. være en god løsning, hvis der ikke er tilstrækkelig dybde i rummet, eller hvis der er vinduer og lignende, som sidder i vejen.

Rulleporte kan monteres enten på indersiden eller ydersiden af porthullet. Isoleringsgraden er ikke lige så god som ved ledhejseporte pga. mange samlinger og lamellernes tykkelse. Til gengæld er denne type port meget nem at håndtere i hverdagen med fjernbetjening eller kodetastatur – og fås i mange forskellige farver.

Læs mere om rulleporte her

Vippeport – det perfekte valg til garagen med plads

En vippeport fra KJ Porte er nutidens svar på de kendte garage vippeporte af træ, som ofte er monteret i ældre huse og som i dag produceres i stål. Porten fungerer på samme måde ved, at hele porten vipper op og rulles ind under loftet i skinner. Den kræver derfor plads foran porten samt i loftet.

En moderne vippeport fra KJ Porte har en stabil og solid konstruktion i stål, så den holder i mange år og med et minimum af vedligehold, da den ikke skal males. Porten kan monteres med automatik med fjernbetjeninger, så man ikke selv skal åbne og lukke den manuelt. Vippeporte kan fås både med og uden isolering og i forskellige designs og farver, så du kan få lige den port, som du havde tænkt dig.

En ledhejseport er det nutidige svar på en vippeport – inden valget af en vippeport rådgiver vi gerne om fordele og ulemper.

Læs mere om vippeporte her

Port automatik til garageporte

Port automatik er i dag en selvfølge til en moderne port. Vi anvender en moderne og driftssikker stangautomatik, hvor der medfølger 2 stk. fjernbetjeninger. Automatikken placeres i loftet, hvor den syner mindst mulig. Med KJ stangautomatik har du den fordel, at porten altid er låst, når den er lukket, dvs. ingen behov for hverken en lås eller nøgler.

Vores port automatik kræver ingen vedligehold. Har du brug for adgang og betjening uden at have fjernbetjeningen med, kan vi montere et udvendigt kodetastatur.

Stangautomatik er primært for garageporte, Til vores større porte anvender vi andre former for automatik f.eks. aksel automatik. Vil du vide mere om vores port automatik, så kontakt os gerne og få gratis rådgivning.

Læs mere om port automatik her

Opsætning af garageporte

KJ Porte lever af tilfredse kunder. Vores egne montører sørger for opsætningen af alle vores porte, og vi står på mål for hele opgaven. Vi afslutter ikke en opgave, før alting virker, som det skal.

Det er ikke altid, at tingene går helt op i en højere enhed fra start. Vi udfører gerne ekstraarbejde efter aftale, f.eks. klargøring af porthul forud for montering af porten, efterfølgende montering af inddækning, fugning, etc. Vi kan tilbyde dig en totalløsning på hele porten, så du ikke behøver at involvere andre håndværkere – med undtagelse af strøm.

Du har også muligheden for at tilkøbe portservice til din port, så du er sikker på, at din port bliver vedligeholdt – og altid virker.

KJ Porte - Koden til en tryg hverdag

Hos KJ Porte får du en totalløsning, hvor vi sørger for opmåling, vejledning, gode tips, montering, indkodning og indkøring. Kort sagt: Vi hjælper dig helt i mål med din nye port.

Kontakt os og tag os gerne så tidligt med i processen som muligt.

Navigation