Garageport fra KJ Porte

Hvorfor vælge en garageport?

Hos KJ Porte finder du et utal af muligheder, når du er på jagt efter en ny garageport i Herning, Horsens, Silkeborg og Viborg.
Vi sætter kvalitet i højsædet, og vi garanterer en god holdbarhed på alle vores produkter.

Der kan være mange forhold, der skal overvejes og tages hensyn til, når du skal vælge en ny garageport til din garage. Din garages konstruktion har dertil indflydelse på, hvilken port du skal vælge. Alle vores garageporte kan tilpasses i forskellige størrelser, så du behøver ikke bekymre dig om at få en standard port, der ikke passer til din garage.

Isoleret garageporte

Modsat en carport, der er åben, lukker en garageport din garage helt til. På den måde beskytter du din bil for vind og vejr, samtidigt med at den er godt lukket inde, så den ikke er synlig for uvedkommende. Derved hjælper du din bil til at være beskyttet mod tyveri, indbrud og hærværk, og du kan helt selv styre, hvornår du vil have din port åben. Den indelukkede funktion sikrer også, at din bil generelt vil have en middeltemperatur. Du kommer altså til at slippe for hedeturene og den tykke luft på varme sommerdage, og du undgår at sidde som en istap med synlig ånde på kolde vintermorgener. Dertil giver en rummelig garage mulighed for opbevaringsplads til vinterdækkene, familiens cykler, haveredskaber og meget andet.

Hos KJ Porte giver vi garanti for både høj kvalitet, høj sikkerhed og lang holdbarhed på vores porte, så det, du vil have holdt inde, bliver inde, og det, du vil have holdt ude, bliver ude.

Aluporte

Der kan ofte opstå forvirring om, hvorvidt aluporte og garageporte er det samme, og om du kan finde begge dele hos os. En aluport er ganske enkelt en garageport lavet af aluminium. Før i tiden var det ganske almindeligt, at garageporte blev lavet af aluminium, og det er da stadig også til at finde både garageporte og industriporte i aluminium i dag.

Udseendemæssigt ligner aluporte og stålporte hinanden, derfor kan der stadig opstå forvirring når man omtaler garageporte. Der er også nogle, der kalder dem el-porte, hvilket er en garageport med motor på, så den kan ved hjælp af et enkelt tryk på en fjernbetjening, en App eller et kodetastatur automatisk kører op.

Hos KJ Porte har vi gjort det enkelt for vores kunder, og vi sælger derfor udelukkende garageporte af stål. Vælger du en garageport fra KJ Porte får du en modstandsdygtig og holdbar port, der passer til dine behov. Vi giver gratis råd og vejledning, og vi hjælper gerne vores kunder til afklaring, hvis der stadig skulle opstå forvirring mellem aluporte og garageporte.

Galleri

Se tidligere opgaver, modeller og typer af garageporte, og få inspiration til hvordan din garageport kan se ud.

Se galleri

Brochure

Du kan i vores brochureoversigt downloade brochure fra vores leverandør Wisniowski. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 23 74 95 40, eller sende os en mail på: kontakt@kj-porte.dk

Se brochureoversigt

Ledhejseporte med dør - garageporte af høj kvalitet

Ledhejseport

Vore ledhejseporte fra Wisniowski giver dig maksimal sikkerhed kombineret med optimal pladsudnyttelse.

Læs om ledhejseporte

Brug rulleporte som garageport

Rulleporte

Rulleporte fra KJ Porte er en meget pladsbesparende løsning. Med en rulleport kommer selv en lille garage til at virke stor.

Læs om rulleporte

Vippeport-i-trælook1

Vippeporte

Vippeporte er en porttype hvor portbladet er i en hel ubrudt portflade. Porten vipper ud og ligger sig op og ind under loftet.

Læs om vippeporte

Dør-ved-port

Døre til garageport

Dørene kan monteres i portpladen eller ved siden af porten. Ved montage i portpladen, fåes de med lavt trin.

Læs om døre

automatik

Automatik

Automatik til garageporte KJ Porte leverer avanceret portautomatik produceret af Telcoma Automations, en af Europas førende udbydere.

Se vores automatik

Navigation