Ledhejseporte – mere komfort, sikkerhed og varme

Ledhejseporte med døre 1024x768

Ledhejseporte – varm og stille i garagen. Varmeoverførelseskoefficient: UK=1,07 W/m2xK Lyd dæmpningskoefficient: R = 23 dB

Fordele ved ledhejseporte

En ledhejseport er en port, der er opbygget af paneler, der er stablet. Ledhejseporten blev opfundet tilbage i 60’erne og er udviklet meget siden. De er i dag en af de porttyper, man ser de fleste steder. Der findes utallige muligheder med en ledhejseport, hvorfor der også er mange fordele ved at vælge netop denne løsning. Ledhejseporte har mange forskellige funktioner og kan fås i mange designs, så vi er hos KJ Porte helt sikre på, at du også kan finde en port, der passer til din smag og til dine behov.

Ledhejseporte fås i forskellige grader af isolering. Hos KJ Porte kan du ikke få en ledhejseport uden minimum 40 mm isolering, hvilket passer til de fleste garager. Du kan også få en ledhejseport med 60 mm isolering, hvilket er optimal i de nye lavenergihuse. Du lukket af for vind og vejr, så man vil opleve at have en mere gennemsnitlig temperatur i garagen. Du vil altså slippe for hedeturene og den tykke luft på varme sommerdage, og du undgår at sidde som en istap med synlig ånde på kolde vintermorgener. En garageport vil også gøre din garage mere fordelagtig som et ekstra opbevaringsrum.

Vores ledhejseporte fra Wisniowski giver dig maksimal sikkerhed kombineret med optimal pladsudnyttelse. En ledhejseport hejses som standard lodret op og ruller med et knæk på 90 grader op langs loftet. Der skal derfor være plads under loftet til, at porten kan køre ind. Porten er monteret på garagens inderside, hvilket er med til sikre den tætte lukning. Ledhejseporte kan også mod mindre ekstra betaling køre langs skrålofter, så skinner følger loftets grader.

Mange muligheder med ledhejseporte

Vores porte fra Wisniowski byder foruden deres optimale pladsudnyttelse også på høj brugervenlighed med en enorm nem betjening samt en lav slidtage. Portpanelerne er af 40 til 60mm tykke sektioner, som er udfyldt med polyuretanskum. Stålformen i porten sikrer en god og stabil befæstning til portens hængsler. Vores ledhejseporte er desuden udstyret med tætningslister på alle frie sider, og bundlisten giver porten yderligere tæthed mod gulvet.

Alle ledhejseporte fås som standard i hvid og brun eller antracit grå. Mod mindre ekstrabetaling kan porten leveres i alle RAL-farver, samt i et stort udvalg af forskellige træfolier, så porten ligner træ. Dertil fås ledhejseporte også med paneler med vinduer eller med forskellige ventilationsmuligheder i til dig, der ønsker at investere i et godt indeklima i din garage.

Du kan vælge mellem følgende panelmodeller:

  • Vandret rustik med eller uden træstruktur.
  • Plank med eller uden træstruktur.
  • Glat med eller uden træstruktur.
  • Glat Microrib.
  • Fyldning med træstruktur.

Hvis du ønsker rådgivning, om valg af ledhejseporte, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 87 23 27 eller på mail: kontakt@kj-porte.dk.

Hos KJ Porte forhandler vi 3 slags ledhejseporte til lavenergihuse:

Navigation