Ledhejseport – mere komfort, sikkerhed og varme

Garageport med dør ved siden af. Flot og stabil ledhejseporte

Soleklare fordele med en ledhejseport

Vidste du, at en ledhejseport hjælper med at holde varmen ude af garagen om sommeren? Og når det bliver vinter igen, sikrer porten, at du ikke får en iskold modtagelse. Med en ledhejseport får du kort sagt en behagelig gennemsnitstemperatur i garagen hele året.

En ledhejseport er en port, der er opbygget af paneler, der er stablet. Ledhejseporten blev opfundet tilbage i 60’erne og er udviklet meget siden. De er i dag en af de porttyper, man ser de fleste steder. Der findes utallige muligheder med en ledhejseport, hvorfor der også er mange fordele ved at vælge netop denne løsning – alsidigheden og fleksibiliteten.

Ledhejseporte har mange forskellige funktioner og kan fås i mange designs, så vi er helt sikre på, at du også kan finde en port, der passer til din smag og til dine behov.

Ledhejseporte har en imponerende isoleringsevne

Ledhejseporte fås i forskellige grader af isolering. Hos KJ Porte får du en ledhejseport med minimum 40 mm isolering, hvilket passer til de fleste garager. Du kan også få en ledhejseport med 60 mm isolering, hvilket er optimal i de nye lavenergihuse. Du lukker af for vind og vejr, så du vil opleve at have en mere gennemsnitlig temperatur i garagen. Du vil altså slippe for hedeturene og den tykke luft på varme sommerdage, og du undgår at sidde som en istap med synlig ånde på kolde vintermorgener. En garageport vil også gøre din garage mere fordelagtig som et ekstra opbevaringsrum.

Se alle vores garageporte her

Kontakt os for en uforpligtende pris

Du kan vælge mellem følgende panelmodeller

  • Vandret rustik med eller uden træstruktur
  • Plank med eller uden træstruktur
  • Glat med eller uden træstruktur
  • Glat Microrib
  • Fyldning med træstruktur

Find inspiration i vores udførte opgaver her

Guide til opsætning af port

Oplev koden til tryghed i hverdagen ved af forvandle din gamle garageport med en ny og smart port. Hos KJ Porte hjælper vi dig gerne med at skifte din gamle port, men du er også velkommen til at købe din port hos os – og selv stå for opsætningen. Vi har lavet en vejledning og et opmålingsskema, som kan downloades. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os, hvis du oplever problemer.

Download opmålingsskema her: KJ måleskema

Opnå optimal sikkerhed med din nye port

Vores ledhejseporte fra Wisniowski giver dig maksimal sikkerhed kombineret med optimal pladsudnyttelse. En ledhejseport hejses som standard lodret op og ruller med et knæk på 90 grader op langs loftet. Der skal derfor være plads under loftet til, at porten kan køre ind. Porten er monteret på garagens inderside, hvilket er med til sikre den tætte lukning. Ledhejseporte kan også mod mindre ekstra betaling køre langs skrålofter, så skinner følger loftets grader.

Oplev selv alle mulighederne med ledhejseporte

Vores porte fra Wisniowski byder foruden deres optimale pladsudnyttelse også på høj brugervenlighed med en enorm nem betjening samt en lav slidtage. Portpanelerne er af 40 til 60mm tykke sektioner, som er udfyldt med polyuretanskum. Stålformen i porten sikrer en god og stabil befæstning til portens hængsler. Vores ledhejseporte er desuden udstyret med tætningslister på alle frie sider, og bundlisten giver porten yderligere tæthed mod gulvet.

Alle ledhejseporte fås som standard i hvid og brun eller antracit grå. Mod mindre ekstrabetaling kan porten leveres i alle RAL-farver, samt i et stort udvalg af forskellige træfolier, så porten ligner træ. Dertil fås ledhejseporte også med paneler med vinduer eller med forskellige ventilationsmuligheder i til dig, der ønsker at investere i et godt indeklima i din garage.

Find inspiration i vores billedgalleri her

Skal vi sørge for en ny ledhejseport til dig?

Hos KJ Porte forhandler vi 2 slags ledhejseporte til lavenergihuse:

Har du brug for vores gratis rådning om design, farvemuligheder eller andet om vores ledhejseporte, er du altid velkommen til at kontakte os på 23 74 95 40 eller på mail: kontakt@kj-porte.dk

Fakta om vores kvalitets ledhejseporte

En ledhejseport er den ideelle løsning, hvis du er på udkig efter en sikker og praktisk portløsning. Ledhejseporte bruges både i private hjem og hos virksomheder. Mange vælger denne type port pga. den robuste konstruktion og nemme betjening.

En ledhejseport er kendetegnet ved dens opbygning af separate sektioner, der kan åbnes og lukkes ved hjælp af en motor eller en fjernbetjening. Det giver dig mulighed for at åbne porten på en effektiv måde – uden at skulle bekymre dig om pladsen omkring porten. En ledhejseport er også kendt for en imponerende isoleringsevne, som gør dem til et yderst effektivt valg ift. varmebesparelse og bæredygtighed.

En ledhejseport fra KJ Porte er lavet af kvalitetsmaterialer. Den er holdbar og elegant, og så fås den i mange forskellige farver. Med vores port får du høj sikkerhed, praktisk komfort og stil. Og så er de designet til at kunne modstå stort set al slags vejr.

Læs f.eks. historien om Ejvinds skifte fra vippeport til ledhejseport lige her

Navigation