Dobbeltlåge i smedejern

Smedejernshegn - Dobbeltlåge model Modern Home inclusive AW 10.200

Dobbeltlåge – du får en følelse af sikkerhed med en dobbelt smedejernslåge

Enhver elegant ejendom vil fremstå luksuriøst, når den er lukket af med en dobbeltlåge. Dette konventionelle koncept kombineret med fængslende design og ideelt tilpassede farver vil forskønne enhver ejendom.

Vi kan installere en dobbeltlåge alle steder, hvor der er fri plads til åbning af lågerne. En dobbeltlåge er normalt installeret på linje med hegnet eller hækken. Hvis hegnet er placeret på smalle steder eller ved en smal gade, kan det dog være nødvendigt at placere rykke lågen et stykke ind på grunden, oftest 1-2 meter fra hegn/gade.

Dobbeltlåge i smedejern – fås med manuel betjening

Vælger du en manuel dobbeltlåge, kan du ved langt de fleste modeller altid supplere lågen med portautomatik,  uden større/omkostelige ændringer. Vi spørger dog altid, om det senere bør være en mulighed, så du ikke kommer til at fortryde, hvis du senere opdager, at lågen alligevel ikke kan opfylde alle dine behov.

Dobbeltlåge i smedejern – fås som fjernbetjent

Vælger du en dobbeltlåge med automatik, som oftest er en fjernbetjent eller kodebetjent låge, vil du opnå en langt mere sikker adgang til din ejendom end ved den manuelle låge. Det gælder f.eks. hvis du kommer hjem, når det er mørkt. Med en fjernbetjent låge behøver du ikke at forlade bilen, hvilket kan være en meget praktisk og sikker ting mange steder i dag.

Vi rådgiver dig gerne om både design og muligheder, så du kan vælge den helt rigtige låge. Har du brug for en mere avanceret låge end beskrevet her, skal du tage et kig på vores smedejernsporte.

Se vores smedejernsgalleri her

Ved du, hvad du har brug for?

Kontakt os i dag på mail: kontakt@kj-porte.dk eller telefon 23 74 95 40, for at høre nærmere om vores dobbeltlåger i smedejern.

Se vores smedejernshegn her
Se vores smedejernsporte her

Dobbelt låge - Havelåge - Lux 10.58 - galvaniseret

Skal vi sørge for at installere din nye dobbeltlåge?

Her på vores hjemmeside har vi gjort vores bedste for at vise dig vores udvalg inden for smedejernshegn, porte og låger – og her også vores havelåger. Finder du ikke det, du søger, så ring til os for en snak!

Kontakt os i dag på mail: kontakt@kj-porte.dk eller telefon 23 74 95 40.

Navigation