Smedejernsport – salg og opsætning af smedejernsporte til private

Smedejernsport -Skydeport med postkasse model MODERN AW 10.110

Sig velkommen med en smedejernsport

Høj kvalitet går aldrig af mode. En smedejernsport fra KJ Porte er af bedste kvalitet. Og når teknologien løfter æstetikken, er der virkelig tale om en langtidsholdbar løsning, der holder, virker og ser godt ud i mange år. Samtidig sikrer du din ejendom uden at miste fornemmelsen af åbenhed.

Du bestemmer selv, om din smedejernsport skal åbne automatisk. Hos KJ Porte udfører vi alt efter dine ønsker – lige fra levering, montering og servicetjek. Vi fjerner også gerne din gamle port, hvis du har brug for det

Vi tilbyder en flot portefølje af både basic og eksklusive smedejernsporte, som alle fås i forskellige designs, størrelser og farver, der passer til enhver smag og behov. Og naturligvis kan der tilføjes smart og moderne portautomatik efter ønske, så din port bliver så nem som muligt at håndtere i det daglige.

Hos KJ Porte hjælper vi dig med:

Se vores store udvalg i vores galleri her

Vælg en smedejernsport fra KJ Porte. Vi giver dig koden til en tryg hverdag

Vores smedejernsporte er fremstillet af kvalitetssikret materiale fra en af Europas største og mest kvalitetsbevidste leverandører af smedejernshegn og porte. Med vores porte kan du være sikker på at få en smuk og holdbar port, der står flot i mange år fremover. Overflade- og materialeteknologien er gennemtænkt, og vores smedejernsporte er ikke kun udført med øje for æstetik. De er også konstrueret og installeret med de nyeste teknologiske værktøjer, som sikrer maksimal sikkerhed og pålidelighed. Det betyder, at de er konstrueret til at kunne både til omskiftelige vejr i Danmark – og at blive brugt hver eneste dag.

Kontakt os for en uforpligtende pris!

10 års overfladegaranti på din nye smedejernsport er en selvfølge

Når du vælger en port fra KJ Porte, stoler vi så meget på kvaliteten, at der helt naturligt medfølger en 10 års overfladegaranti på vores smedejernsporte. Det giver dig tryghed for, at din port står flot og elegant i mange år frem. Med lidt vedligeholdelse, dvs. jævnligt at holde porten fri for alger, hjælper du selv til med at forlænge levetiden på din port.

Læs også om vores smedejernshegn og 10 års overfladegaranti

Opsætning af smedejernsport – har du brug for portservice?

Vi leverer og opsætter smedejernsporte i en bred vifte af designs og størrelser, som passer til ethvert privat hjem – uanset ejendommens alder. Vores dygtige team af portmontører kan hjælpe dig med, hvilken type der passer bedst til netop jeres ejendom, så æstetikken holdes intakt. Vi rådgiver også omkring valg af design og farver.

Med din nye port fra KJ Porte følger altid muligheden for portservice. Hvis du ønsker det, kan du give helt slip og overlade det os at vedligeholde porten med et årligt servicetjek. Spørg os, og vi giver et tilbud med i den samlede pris.

Læs mere om vores portservice her

Guide til opsætning af port

Oplev koden til tryghed i hverdagen ved af forvandle din gamle garageport med en ny og smart port. Hos KJ Porte hjælper vi dig gerne med at skifte din gamle port, men du er også velkommen til at købe din port hos os – og selv stå for opsætningen. Vi har lavet en vejledning og et opmålingsskema, som kan downloades. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os, hvis du oplever problemer.

Download opmålingsskema her: KJ måleskema

Smedejernsport- classic skydeport med portautomatik

Der er mange fordele ved en smedejernsport til dit private hjem

En smedejernsport kan være det perfekte valg, når du overvejer at investere i en ny port til dit private hjem. Smedejernsporte har en lang række fordele sammenlignet med andre materialer. Her er nogle af de vigtigste fordele ved at vælge en smedejernsport til din indkørsel:

  1. Holdbarhed: En smedejernsport er utrolig holdbar og kan modstå vind, vejr og andre former for udfordringer. Dette betyder, at din port vil holde i mange år fremover, hvilket gør det til en god investering for dit hjem. Det er samtidig en vedligeholdelsesfri port, som kun skal rengøres for alger ind i mellem
  2. Sikkerhed: Smedejernsporte er ofte mere sikre end andre typer porte. Dette skyldes, at smedejern er et robust materiale, der kan forhindre indbrud og tyveri.
  3. Æstetik: Smedejernsporte har en unik, klassisk stil, og de kan give dit hjem et ekstra præg af elegance og ekstravagance. Derudover kan smedejernsporte leveres i mange forskellige designs, så du kan vælge en, der passer til dit hjem. En smedejernsport øger værdien på din ejendom.
  4. Tilpasning: En af de største fordele ved smedejernsporte er, at de kan tilpasses fuldstændigt til dine specifikke krav og ønsker. Alt fra størrelse og form til farve og dekorative elementer kan tilpasses til at passe til dit hjem. Passer porten ikke til porthullet, kan der tilføjes matchende hegn, stakit eller en lille havelåge ved siden af.

Kort sagt er smedejernsporte et ideelt valg til enhver, der ønsker at investere i en elegant og klassisk port til deres privat hjem, der samtidig er holdbar og sikker.  Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den perfekte smedejernsport til dit hjem!

Ring på telefon 23 74 95 40 for en uforpligtende pris!

Skal vi sørge for, at du får installeret en ny smedejernsport?

Kontakt os i dag for mere information om vores smedejernsporte og vores professionelle service.  Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge den helt perfekte port til dit hjem!

Navigation