Perimetersikring

Solide løsninger til sikring af arealer og industri

Industrihegn - perimetersikring med hegn og port

Perimetersikring er en sikkerhedsmæssig foranstaltning, der bruges til at beskytte enten et område/areal eller ejendom/virksomhed mod uautoriseret adgang eller indtrængen. Selve formålet med perimetersikring er at skabe en solid fysisk barriere, der kan forhindre uønsket indtræden eller at beskytte mennesker/værdier.

Hos KJ Porte har vi stor viden om perimetersikring, og hvilke kombinationer af elementer som tilsammen skaber den mest optimale løsning. Her taler vi om små som store løsninger.

En perimeterløsning fra KJ Porte kan sammensættes af:

Portservice---prof-eftersyn-af-industriporte-og-låger

Industriporte

Vores industriporte fås i flere forskellige designs, størrelser og farver. Alle porte garanterer høj sikkerhed – og har et moderne look.

Se alle industriporte og låger

Industrihegn -fra-KJ-Porte---perimetersikring

Industrihegn

Industrihegn er et vigtigt og bærende element i perimetersikringen. Hos KJ Porte finder du et stort udvalg af robuste og sikre industrihegn

Se vores industrihegn

Bom og bomanlæg - høj sikker med perimetersikring

Bom og bomanlæg

Et bomanlæg leverer høj sikkerhed til et område – uanset størrelse. Spørg os gerne til råds omkring valg af bomme og automatiske anlæg.

Se vores bomanlæg

Design din egen perimetersikringsløsning

Perimetersikring tager udgangspunkt i formålet, og er derfor altid en unik tilpasset løsning.  Det er vigtigt at huske på, at perimetersikring kan variere meget afhængigt af det specifikke formål, de gældende sikkerhedskrav samt det geografiske område. En perimeterløsning får sit eget udtryk ift. til valg af design/form af de elementer, der sammensættes.

Valg af hegnstype
Et hegn er det mest almindelige og mest synlige element i perimetersikring. Hegnet kan være lavet af forskellige materialer, hvor langt de fleste i dag vælger tråd, jern eller metal. Hegnet kan have forskellige højder og tykkelser, baseret på sikkerhedskravene. Et hegn kan have runde og firkantede former, hvilket har indflydelse på udtrykket. Runde former ”bløder” hegnet op, hvorimod et finmasket, galvaniseret hegn udtrykker stærk sikkerhed

Stærkt visuelt udtryk med pigtråd

Et hegn kan udstyres med pigtråd på toppen, hvilket forstærker hegnets signalværdi ift. høj sikkerhed. Et pigtrådshegn er svært at overklatre og kan monteres på stort set alle typer af industrihegn f.eks. fletvævshegn og panelhegn. Alle vores porte kan endvidere forsynes med hajtænder på toppen, som vil supplere både et almindeligt hegn og et pigtrådshegn.

Sikker adgangskontrol

Adgangskontrolsystemer som f.eks. elektoniske låse, adgangskort eller biometrisk identifikation kan også være en del af perimetersikringen for at kontrollere og begrænse adgangen til ejendommen.

Alt starter på tegnebrættet og tager udgangspunkt i det aktuelle formål. Hertil kommer naturligvis overvejelser omkring

  • Budget
  • Vedligeholdelse
  • Ønsket teknologi

Skal vi hjælpe dig med perimetersikring?

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres kommende perimeter løsning. Vi giver også gerne en uforpligtende pris på dit projekt.

Navigation