Havelåge – smukke smedejernslåger giver et smukt hjem

Smedejernsport- Skydeport og Dobbeltlåge model Modern AW 10.104

Med en flot smedejernslåge som havelåge går sikkerhed og design hånd i hånd

Ligesom blomster, krukker og sten kan gøre en kæmpe forskel for indgangen til din ejendom, så kan en havelåge være med til at skabe en smuk og samtidig funktionel indgang til have, En flot havelåge kan være prikken over i’et, der lige giver det ekstra strejf af elegance og stil.

Hvis du er på udkig efter en holdbar og elegant løsning til din haveindgang, bør du overveje at investere i en havelåge i smedejern. Ønsker du et kvalitetsprodukt og et firma, der leverer kvalitet til tiden, så vælger du en havelåge fra KJ Porte.

Havelåge med stor styrke og lang levetid

Smedejern er kendt for sin styrke og holdbarhed, og det er derfor også et oplagt – og for mange – det foretrukne valg, når man skal vælge ny havelåge. Havelåger i smedejern er nemlig også utroligt alsidige og fås i mange forskellige modeller, størrelser, designs og farver.

Se vores smedejernshegn galleri lige her

 

smedejernslåge - Smedejern dobbeltlåge LUX 10.53

Hvorfor du bør vælge en havelåge fra KJ Porte

Vi har specialiseret os i at opsætte hegn, låger og porte. Især inden for smedejernslåger og porte har vi årelang erfaring. Det kommer dig til gode! For det første kan du læne dig op ad os og få rådgivning ift. til betydningen af design- og farvevalg men også funktionalitet.

Du øger sikkerheden til din ejendom med en havelåge af smedejern

Funktionalitet har en afgørende betydning, når du vælger din nye låge. Uanset – så holder materialet, og du får en både sikker og solid låge. Det kan give dig ro i sindet og øge sikkerheden omkring dit hjem, for den kan holde uønskede gæster ude. Desuden kan du også anvende en smedejernslåge, hvis du ønsker at holde mindre dyr inde eller ude af din have.

Vælg ekstratilbehør til din havelåge

Der findes flere forskellige muligheder, hvis du gerne vil være lidt kreativ omkring din låge. Det kunne f.eks. være

  • Et særligt slags håndtag
  • Integreret postkasse
  • Et særligt låsesystem
  • Husnummer

Skal vi sørge for at installere din nye havelåge?

Vi kommer med et uforpligtende tilbud med eller uden opsætning af din nye havelåge. Ønsker du, at vi sørger for det hele, tager vi gerne ansvaret, så du blot skal vælge låge og ellers trygt læne dig tilbage, indtil der står en ny havelåge i din indkørsel eller hæk.

Kontakt os for en uforpligtende snak
Se også vores smedejernshegn
Se også vores smedejernsporte

Navigation