UniTherm – isoleret garageport med reduceret varmetab

Garageport - UniTherm - Trælook. Flot ledhejseport til skarp pris

En garageport UniTherm er designet til at opfylde kravene i lavenergi konstruktioner. UniTherm nyder godt af alle fordelene ved de 60mm tykke INNOVO-panelers egenskaber inden for varmeisolering. Dørforseglingssystemerne forhindrer varmetab ved de “tyndeste” områder på portbladet og optimere energibesparelsen i bygningerne. Varmeoverførselsgraden for INNOVO-panelet er 0,37 W/m2K, hvilket giver en termisk isolering for hele porten på 0,79 W/m2K*

*For en garageport med en størrelse på 5500 mm x 2250 mm .

Læs mere om vores ledhejseporte her

Fordele ved en Garageport UniTherm

Denne garageport har høj sikkerhed som standard. De individuelle systemer, som er nødvendige for at skabe en sikker garageport, er afhængige af hinanden. Dette er integreret med bestemte dele i konstruktionen. Hvilket omfatter indvendig afdækning ved panelsamlingerne og sikkerhedsbremse.

Med et perfekt integreret motorsystem er garageporten UniTherm en teknologisk frontløber, hvor hver detalje viser, at kvalitet og sikkerhed hænger sammen.

Få en uforpligtende pris for isoleret port inkl. opsætning!

Kontakt os i dag på telefon  eller mail: kontakt@kj-porte.dk for at få flere detaljer omkring mulighederne med en garageport UniTherm.

Effektiv termisk isolering – UniTherm garageport

Køb din garageport hos KJ Porte, og vi sørger for det hele! Hos os får du altid gratis opmåling med i din pris. Download brochuren og læs meget mere om denne flotte garageport, som er effektivt isoleret.

Garageport UniTherm - Ledhejseport med automatisk garagedør
Garageport UniTherm - 60mm - Isoleret ledhejseport
Fleksibel panelsamlingsafdækning
1. Fleksibel panelsamlingsafdækning
Dobbelt forsegling forneden
2. Dobbelt forsegling forneden
Forsegling foroven i sternbrættet
3. Forsegling foroven i sternbrættet
Panelets samlings forsegling
4. Panelets samlings forsegling
Sideforsegling
5. Sideforsegling
Sikkerhedsbremse
6. Sikkerhedsbremse
Dobbelte lejeruller
7. Dobbelte lejeruller

Skal vi sørge for, at du får installeret en ny garageport?

Kontakt os i dag for mere information om vores garageporte og vores professionelle service.  Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge den helt perfekte port til dit hjem!
Navigation