Port automatik til garageporte

Garageport med dør ved siden af. Flot og stabil ledhejseporte

Selv en kvalitetsport fra KJ Porte åbner ikke sig selv. Derfor tilbyder vi port automatik af bedste kvalitet, som gør din port til en sikker løsning, der samtidig er nem at håndtere i det daglige. Vi har nøje udvalgt vores port automatik, så vi er sikre på, at vi tilbyder dig en solid og holdbar løsning. Vi er stærkt kompetente inden for især:

 • Garageport med automatik
 • Især ledhejseport med automatik

Til alle vores garageporte leverer vi primært en stangautomatik, som vi selv importerer fra Italien. Det gør vi, fordi den kvalitet inden for port automatik matcher vores krav på dine vegne! Automatikken placeres i loftet, hvor den syner mindst mulig. Med KJ stangautomatik har du den fordel, at porten altid er låst, når den er lukket, dvs. ingen behov for hverken en lås eller nøgler

Kontakt os for mere info!

Hvad kan du forvente af vores port automatik?

 • Skal virke hver gang – og virker hver gang!
 • Har høj kraft, så den ikke bliver overbelastet
 • Har indbygget sikkerhed
 • Har meget brugervenlig betjening
 • Kan suppleres med ekstra tilbehør fra samme fabrikat, så vi bliver i ét system
 • God pris og meget værdi for pengene

Du har følgende betjeningsmuligheder til vores port automatik

 • Fjernbetjening
 • Kodetastatur
 • Trykknap panel (tastatur ved porten)
 • Styring via App

Vi leverer kvalitetsporte. Derfor er kvaliteten på vores port automatik også i top.
Kontakt os for mere info

Aksel automatik til garageporte

Vi går aldrig på kompromis med en løsning. Af og til kan det være nødvendigt med brug af aksel automatik i stedet for stang automatik, og den form for løsning kan vi også klare. Vi kommer altid ud og besøger dig, når du skal have en ny port. Vi rådgiver dig, så du får den mest optimale løsning, der løser dit behov. Du behøver ikke selv at bruge tid på at undersøge mulighederne inden for på port automatik. Sammen med dig finder vi hurtigt ud af, hvad den bedste løsning vil være.

Fakta om vores port automatik

Ingen er ens. Derfor kan det også variere helt individuelt, hvilken port automatik som vil være den mest optimale løsning. Som standard medfølger 2 stk. fjernbetjeninger med din nye port.

Fjernbetjening

Vi indkoder fjernbetjeningerne og afprøver hele systemet, inden vi kører, så vi er helt sikre på, at alt virker som, det skal. Er der flere porte, indkoder vi hver port for sig, så de kan styres individuelt.

Nogen ønsker mulighed for at have fjernbetjeningerne liggende i bilen for nemhedens skyld, men samtidig også have mulighed for at betjene porten indefra. Her kan vi levere en vægholder til en ekstra fjernbetjening, som vi også indkoder. Spørg os!

Kodetastatur

Et trådløst kodetastatur kan ind i mellem være at foretrække, især hvis porten skal betjenes, når man ikke er hjemme. Vi kan opsætte et udvendigt kodetastatur, så porten / portene kan åbnes udefra ved hjælp af en kode. Løsningen er også meget velegnet til, når børnene kommer hjem eller til pakkebuddet.

Sikkerhed

En port skal fungere upåklageligt og være et trygt element. Vores port automatik har indbygget sikkerhed. Det betyder, at skulle porten møde modstand på vej ned, vil den automatisk stoppe og køre op igen.

Aflåsning for tyveri

Når du køber en garageport med automatik fra KJ Porte, er porten låst, når den er lukket. Du har derfor ikke behov for yderligere aflåsning.

Mobil fjernbetjening af porten

Hvis du har et behov for at kunne betjene porten uden at være hjemme, er det en mulighed at installere en I-smart styring, så du kan klare det hele via mobilen. Det eneste, det kræver, er stærk og stabil WiFi i garagen. Uden en god forbindelse fungerer det ikke.

Andre fabrikater og service

Vi har opsat rigtig mange porte med port automatik, og vi yder også service og reparation af porte. Har du et ønske om at bruge port automatik af et andet fabrikat end vores, kan vi naturligvis også klare det. Vi både servicerer og reparerer port automatik af andre fabrikater end vores eget.

Kontakt os for mere info

Garageport - ny port med smart port automatik
Port automatik - garageport med smart automatik
Navigation