Få det smedejernshegn, du drømmer om!

Smedejernshegn er både en stilfuld og moderne måde at beskytte din ejendom på. Det er stadig et meget populært valg blandt danske husejere og virksomhedsejere, fordi dette hegn er kendt for sin holdbarhed, styrke og på samme tid elegance. Et smedejernshegn giver dig en høj grad af sikkerhed og privatliv til din ejendom – og så giver det et meget stilfuld udtryk til hele din ejendom.

Vælg et smedejernshegn fra KJ Porte

Hos KJ Porte kan du få det smedejernshegn, du drømmer om. Vi har mange forskellige modeller at vælge mellem, som hver især har sit særlige udtryk. Desuden kan vi levere i stort set alle farver med en pulverlakeret udgave. Vi har udvalgt WIŚNIOWSKI®, der er en af Europas største og mest kvalitetsbevidste leverandører, som vores primære leverandør af smedejernsløsninger, og vi kan derfor tilbyde dig smedejernshegn af bedste kvalitet.

Hos KJ Porte hjælper vi dig med:

  • Smedejernshegn i forskellige modeller og mål
  • Smedejernsporte med og uden port automatik
  • Smedejernslåger i stort set alle størrelser

Du kan vælge at købe dit smedejernshegn hos os, eller vi kan sørge for det hele, dvs. også opmåling og opsætning af hegnet. Er du i tvivl om, hvad du har brug for, så rådgiver vi dig gerne.

Du vælger os, fordi vi giver dig koden til en tryg hverdag!

Gør et godt førstehnåndindtryk. Er din port et præsentabelt element i din indkørsel, så den byder dig velkommen hjem hver dag? Hos KJ Porte får du en totalløsning, hvor vi sørger for opmåling, vejledning, gode tips, montering, indkodning og indkøring hvis du vælger automatik. Kort sagt: Vi hjælper dig helt i mål med din nye smedejernshegnsport.

Kontakt os og tag os gerne så tidligt med i processen som muligt.

Galleri

Vi har mange forskellige modeller af smedejernshegn, porte og låger. Se et udsnit af vores sortiment og få inspiration til dit næste smedejernshegn.

Flotte smedejernshegn fra KJ Porte

Se vores modeller her

Brochure

Download vores brochure om smedejernshegn, porte og låger fra WIŚNIOWSKI®. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 23 74 95 40.

Se brochureoversigt

Hegn-CLASSIC-10.17-hvid1

Smedejernshegn i mange mål

KJ Porte tilbyder flere forskellige designs af hegn fra WIŚNIOWSKI®,  lige fra det helt enkle og minimalistiske til det moderne og udstrålende.

Læs om smedejernshegn

Gelænder

Smedejernshegns – gelænder

Øg sikkerheden på altanen eller terrassen med et gelænder i smedejern. Vores gelændere fås i flere forskellige modeller og i glas.

Læs om gelænder

automatik

Automatik til porte og låger

Skal der være en indgang til dit smedejernshegn leverer vi avanceret portautomatik fra en af Europas førende udbydere på markedet. Det er SMART!

Se vores portautomatik

Dobbeltlåge

Smedejernshegn – dobbeltlåge

Enhver ejendom vil fremstå elegant og  luksuriøst, når den er lukket med en dobbeltlåge i smedejern. Vi har mange forskellige modeller og størrelser.

Læs om dobbeltlåger

Skydelåge1

Smedejernshegn – skydeport

En skydeport i smedejern er en moderne, praktisk og meget smart løsning til både den ældre som nyere ejndom. Lågen kræver minimalt plads.

Læs om skydeport

Havelåge-Smedejern-LUX-10.56

Smedejernshegn – havelåge

Den flotte havelåge gør forskellen! Det kan være en manuel eller moderne havelåge, som er monteret med elektrisk lås, kombineret med et samtaleanlæg.

Læs om havelåge

Godt at vide om smedejernshegn fra KJ Porte

Når du overvejer et smedejernshegn som løsning, er det vigtigt at tage hensyn til en række faktorer for at sikre den mest optimale løsning. Først og fremmest bør du vælge en erfaren og pålidelig leverandør, der kan levere og opsætte et hegn, der kan holde i mange år. Det kræver et grundigt kendskab til både materialer og teknikker til konstruktionen samt erfaring med opsætningen af smedejernshegn. Det kan vi garantere dig, at vi har hos KJ Porte, baseret på mange års erfaring med opsætning af forskellige typer af smedejerns løsninger.

Du får et smedejernshegn med 10 års overfladegaranti

WIŚNIOWSKI®, som levererer vores smedejernhegns løsninger, er særlig kendte for deres overfladebehandling, et såkaldt System Duplex behandling, der yder dobbelt beskyttelse på hegnet. Du får her en løsning, der i den grad kan holde til det danske vejr, og derfor yder vi også 10 års overfladegaranti mod korrosion.

  • Kombination af egenskaberne med en galvaniseret overflade og en pulverlakeret overflade i systemet DUPLEX, forlænger levetiden betydeligt for et WIŚNIOWSKI® hegn
  • Uanset vejrforhold vil dit WIŚNIOWSKI® smedejernshegn se æstetisk ud
  • En stor RAL farvepalette giver mulighed for at vælge præcis den farve, du ønsker, der samtidig har en polyester beskyttende overflade

Find inspiration i vores brochure her

Smedejernshegn der er afprøvede under alle forhold

WIŚNIOWSKI® galvaniseringsproces er i overensstemmelse med europæisk norm PN-EN ISO 1461, som garanterer de galvaniserede produkters passende kvalitet. Den galvaniserede overflade er modstandsdygtig over for bådehøje og lave temperaturer samt UV, og takket disse egenskaber er smedejernshegnet sikret optimalt mod korrision på ståloverfladen. Derfor kan vi med ro i sindet give dig 10 års overfladegaranti på et smedejernshegn fra KJ Porte

Kontakt os for mere information

Smedejernshegn - fås i mange flotte farver

Opsætning af smedejernshegn

Et smedejernshegn kan opsættes på forskellige måder f.eks. på murede søjler eller støbte, galvaniserede søjler. Vi kan levere et komplet smedejernshegn, når du køber en komplet løsning hos os, dvs. hegn og stolper. Vi indgår gerne i proces med andre håndværkere, som muligvis skal hjælpe til med opgaven f.eks.  murer eller tømrer, såfremt at du ønsker smedejernshegnet skal opsættes på andet end de tiltænkte stolper fra os. Skal hegnet opsættes på eksisterende murede stolper, kan vi sørge for tilpasning og stå for hele opsætningen.

Se vores udvalg af smedejernshegn her
Kontakt os for et tilbud

 

3 gode grunde til at vælge smedejernshegn frem for andre materialer

Når det kommer til udvælgelsen af materialet, er smedejern en ideel løsning. Det er et stærkt, robust og holdbart metal, som kan modstå vind og vejr. Det matcher godt ind i det omskiftelige vejr, som vi har i Danmark. Et hegn, der holder til vind og vejr giver en høj grad af sikkerhed til din ejendom. Smedejernshegn bør også pulverlakeres for bedst mulige holdbarhed og vedligeholdes (holdes algefri) for at bevare det flotte udseende og beskytte mod korrosion.

  1. Et smedejernshegn fås i mange forskellige modeller. Smedejernshegn udformes i forskellige mønstre og stilarter for at passe til din smag og din ejendoms design – lige fra det romantiske og tidløse design til moderne i prangende farver.
  2. Et smedejernshegn giver ekstra æstetisk værdi til din ejendom. Denne stil af hegn er kendt for sin elegance og kan fremhæve din ejendoms arkitektoniske og designstil. Det kan dermed øge værdien af din ejendom, og dermed bidrage til at forbedre dens samlede udseende og appel.
  3. Et smedejernshegn giver dig privatlivets fred, som du har brug for på din ejendom. Robustheden i hegnet afskrækker indbrudstyve og uønskede besøgende, hvilket får dig og din familie til at føle sig tryg og sikker på din ejendom.

Find det rigtige smedejernshegn, låge eller port lige her

Skal vi hjælpe dig med dit nye smedejernshegn?

Alt i alt er smedejernshegn en god investering for enhver, der ønsker at forbedre sikkerhed og højne æstetikken på samme tid. Kontakt KJ Porte i dag for at få mere information om, hvilket smedejernshegns modeller der kunne være det mest optimale valg til jeres ejendom – og få en uforpligtende pris med eller uden opsætning af hegn.


Kontakt os allerede i dag!

Navigation