Ledhejseport PRIME – til dig, der ønsker en luksus garageport til lavenergihus!

Garageport Unitherm - Hvid RAL 9016. Flot ledhejseport fra KJ Porte

PRIME er luksus udgaven inden for garageporte. Det er porten til dig, der virkelig sætter pris på en port, der ikke blot byder på en sublim ydeevne, når det kommer til daglig drift, som også har varmebesparende egenskaber. Garageporte PRIME har de samme fordele, som UniTherm der gør dem optimale til lavenergi huse. Med denne type port får du virkelig den ekstra detalje og finish!

En smuk garageport med konisk sikkerhed

Hos KJ Porte arbejder vi kun med porte fra udvalgte leverandører, hvor vi ved, at vi kan stole på kvaliteten og konstruktionen. Vi følger med tiden, og det samme gør udvalget af vores garageporte.  Vi har valgt Wisniowski som leverandør af vores luksus udgave af garageporte, da vi her kan garantere høj sikkerhed, solid konstruktion samt en smart og moderne port i et virkeligt flot design. Garageporten PRIME er resultatet af ingeniørernes kreativitet og opfindsomhed hos Wisniowski, som har resulteret i en banebrydende port inden for sikkerhed.

PRIME – den nye generation inden for garageporte

PRIME er en innovativ garageport, perfekt ned til mindste detalje. Denne port vil leve op til dine krav og forventninger – før du selv når at formulere dem!

De mange avancerede sikkerhedssystemer i konstruktionsdelene og mekanismerne er med til at beskytte og gøre ethvert hjem sikkert. Med et perfekt integreret motorsystem, er PRIME en teknologisk frontløber inden for garageporte / ledhejseporte, hvor hver detalje viser, at kvalitet og sikkerhed er én og samme sag.

Book et møde og lad os fortælle dig om alle detaljer!

Denne port fortjener en langt bedre præsentation end hvad et par gyldne ord og billeder kan fortælle på denne side. Kontakt os derfor for et uforpligtende møde og lade os fortælle dig om alle de flotte detaljer, som denne type port kan tilbyde dig. Selvsagt fås porten i mange flotte designs og farver, så du kan få lige præcis den type port, du ønsker dig.

Se en komplet præsentation af PRIME her

Guide til opsætning af port

Oplev koden til tryghed i hverdagen ved af forvandle din gamle garageport med en ny og smart port. Hos KJ Porte hjælper vi dig gerne med at skifte din gamle port, men du er også velkommen til at købe din port hos os – og selv stå for opsætningen. Vi har lavet en vejledning og et opmålingsskema, som kan downloades. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os, hvis du oplever problemer.

Download opmålingsskema her: KJ måleskema

Luksus sektionsopdelt garageport – PRIME

Køb din garageport hos KJ Porte, og vi sørger for det hele! Hos os får du altid gratis opmåling med i din pris. Download brochuren og læs meget mere om denne flotte garageport, som er effektivt isoleret.

Moderne ledhejseport fra KJ Porte - PRIME med ekstra isolering
Ledhejseport fra KJ Port - luksus garageport med 60 mm isolering

PRIME

perfekt ned til hver eneste detalje

PRIME - isoleret ledhejseport i luksus model. KJ Porte
Isoleret garageport - ledhejseport PRIME m/ 60 mm isolering
Ledhejseport PRIME - luksus garageport med ekstra isolering

Malede elementer i konstruktionen

det giver den sidste finish

Isoleret garageport - luksus ledhejseport PRIME fra KJ Porte

Den gennemførte stil

Ledhejseport PRIME - isoleret garageport i luksusudgave
Ledhejseport fra KJ Port - luksus garageport med 60 mm isolering fra KJ Porte

Skal vi sørge for, at du får installeret en ny garageport?

Kontakt os i dag for mere information om vores garageporte og vores professionelle service.  Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge den helt perfekte port til dit hjem!
Navigation