Vippeporte – lang levetid

Vippeport-i-trælook1KJ Porte tilbyder vippeporte fra Wisniowski, der er nogle af de mest populære og anerkendte på markedet. Vippeporte er en porttype hvor portbladet er i en hel ubrudt portflade. Porten vipper ud og ligger sig op og ind under loftet. Vippeporten fra Wisniowski er en gennemprøvet løsning, du kan bruge i mange år. Glem alt om besværet med reparationer takket være den simple og sikre mekaniske løsning, der garanterer problemfri drift af porten.

Vippeporte fra Wisniowski er forsvarlige i brug og certificeret i overensstemmelse med krav i den europæiske norm EN 13241-1. De anvendte løsninger giver sikkerhedsgaranti til dig og dine nærmeste. Overbelastningssikring, afskærmning af fjedre, skinneformen og ruller med kuglelejer. 2-punkt skudrigel sørger for, at porten bliver lukket. Vippeporten har en moderne, stabil og holdbar konstruktion, som sikre en behagelig og sikker betjening.

KJ Porte tilbyder også modellen med gangdøre i portpladen, så kommer du bekvemt ind i garagen uden at skulle åbne hele porten. Kontakt os i dag på telefon: 70 87 23 27 eller på mail: kontakt@kj-porte.dk, for flere informationer om vippeporte.

Find andre garageporte her. 

Navigation