Rulleporte – Hvilken funktion har de?

Rulleporte af høj kvalitet

Rulleporte af høj kvalitet

Hos KJ Porte finder du kvalitetsrulleporte fra Wisniowski, der sikrer dig og din garage funktionalitet og pladsbesparelse. Vores rulleporte er standard med automatik. Styringen af porten foregår ved hjælp af trykknapper både indvendig og udvendig eller ved hjælp af en fjernbetjening.

Ligesom med vores mange andre typer af porte har du ved vores rulleporte også mulighed for at få skræddersyet den løsning, der passer bedst til dig og dine behov. Få ekstra lys ind i din garage ved at montere profiler med glas i nogle af rulleportens elementer. Hos KJ Porte kan du vælge mellem syv forskellige standardfarver til din Wisniowski rulleport samt mellem to forskellige træ-look farver. Vælger du en rulleport fra KJ Porte, tilfører du elegance og stil til din garages facade.

Rulleporte – lille løsning, stor kvalitet

En rulleports pladsbesparende funktion kan være ideelt ved en garage, hvor pladsen er trang.
En rulleport fungerer på mange måder på samme vis, som en ledhejseport gør. Men som navnene også giver anledning til at tro, er der alligevel en del forskelle, og specielt i måden portene hejses op, er der en betydelig forskel. Panelerne på en rulleport er smalle lameller, som kører op under loftet og ruller sammen på en tromle oppe over portåbningen, hvorfor den ikke forhindre dig i at have lamper til at hænge i loftet på din garage. Rulleporten bruger derfor kun plads lige over portåbningen. Har du ikke nok plads indvendig over portåbningen, er det så smart at en rulleport også kan monteres udvendigt over portåbningen.

En pladsbesparende løsning

En rulleport har dog ikke lige så god isolering, som en ledhejseport har. Dette skyldes, at panelerne er nødsaget til at være meget tynde for at kunne rulles helt sammen. Til gengæld har rulleporten en masse andre fordele. Rulleporte fra KJ Porte er en meget pladsbesparende løsning. Med en rulleport kommer selv en lille garage til at virke stor, fordi porten, der ruller rundt over portåbningen, ikke tager plads fra det indvendige areal. Rulleporte har ikke vandrette glideskinner i loftet og porten bruger ikke et bundstykke, da den nedre tætningsliste slutter tæt til gulvet og forhindrer indtrængning af vand og støv. På den måde får du en endnu mere funktionel garage, du kan bruge til flere ting, og din garageport behøver ikke sætte grænser for indretningen. Kontakt os i dag på telefon: 70 87 23 27 eller på mail: kontakt@kj-porte.dk, for at få uforpligtende rådgivning.

Navigation