Industriport fra KJ Porte

Industriport-fra-KJ-Porte.-Port-i-full-plank.

Ny industriport? Her får du bedste kvalitet og super service!

En moderne industriport i dag er ikke bare en funktionel løsning men en del af virksomhedens image – og hele den daglige drift. Vi kan hjælpe dig med en ny port, der opfylder alle jeres daglige behov, og som holder forretningen kørende hver dag. Skulle uheldet være ude, og der en dag sker noget med enten jeres port eller port automatik, tilbyder vi også akut hjælp med vores portservice. Vores kunder lægger stor vægt på, at både port og port automatik fungerer hver eneste dag, og det er vi rigtig skarpe til at levere!

Hos KJ Porte skelner vi mellem 2 typer af industriporte:

Til hver af disse typer portløsninger har vi et stort program af forskellige porte, og vi laver også specialløsninger. En port er ikke blot en port, der skal installeres. Der er flere faktorer at tage højde for, og alting tager udgangspunkt i jeres daglige driftsbehov og ikke mindst budget. Vi kommer gerne ud og vejleder dig frem til den mest optimale løsning, der kan opfylde jeres behov. Og! Vi kommer, når du ringer.

Se eksempler på industriporte, som vi har opsat her

Vi hjælper dig hele vejen med din nye industriport

Hos KJ Porte får du en totalløsning. Vi har mange års erfaring med opsætning af forskellige typer af porte – og især specialløsninger. Kort sagt: Vi har et stort udvalg af kvalitets industriporte, og vi finder en rigtig god løsning, hvis du spørger os.

Kontakt os og tag os gerne så tidligt med i processen som muligt.

Du vælger os, fordi vi giver dig koden til en tryg hverdag

Hos KJ Porte får du en totalløsning, hvor vi sørger for opmåling, vejledning, gode tips, montering, indkodning og indkøring. Kort sagt: Vi hjælper dig helt i mål med din nye port.

Kontakt os og tag os gerne så tidligt med i processen som muligt.

Kvalitets-industriporte-f.eks.-ledhejseporte.-KJ-Porte
Industriport med sidedør og glasparti. Brug vores portservice
Industriport-fra-KJ-Porte.Port-i-vandret-rustik-med-vinduer.
Industriport - sort port med indgangsdør. Fås i mange farver
Industriport-fra-KJ-Porte.-Port-med-vinduer.
Industriporte - tilpasning af porte til værksteder og lagerbygninger

Industriport – til installation i bygninger

En port har selvsagt nogle funktionelle egenskaber, afhængigt af hvilke behov den skal dække. Det kan være størrelse, hastighed, plads osv. Hos KJ Porte har vi specialiseret os i kvalitet, drift, driftssikkerhed og høj sikkerhed. Derfor er alle vores porte udvalgt fra nogle af Europas bedste leverandører, som er kendt for høj standard. Vi kan derfor garantere dig en solid og driftssikker portløsning, uanset hvilken type du vælger.

Tag os med på råd ift. hvilken port, du har brug for:

  • Industri ledhejseport
  • Rulleport
  • Brandport og brandsikker skydeport

Kontakt os for en uforpligtende pris på vores industriporte

Industri ledhejseport

En ledhejseport er som navnet opbygget i led af paneler. Den kører lodret op af væggen eller ind under loftet i skinnerne. Den kræver derfor minimal plads i bygningen. Alle bygninger er forskellige – vi har mange portdesign, som kan tilpasses de fysiske rammer. Om der er meget lav overhøjde, behov for tagfølg, højt til loftet, brug for vinduer eller dør – vi finder altid en løsning.

Portene er med 40 eller 60mm. isolering, som reducerer varmetabet. Vinduerne er med ekstra isolering. Designmulighederne er mange, og du vil kunne finde en port, der passer til jeres stil, bygning og daglige behov.

Se vores forskellige industriporte her

Industri rulleport – når en ledhejseport ikke er løsningen

En rulleport kan noget, som en ledhejseport ikke kan. Hvis det ikke er muligt at montere en ledhejseport, fordi skinnerne ikke kan være der, er en rulleport ofte svaret.

Den er opbygget af lameller, som ruller sammen oven over porthullet, og der monteres ikke skinner ind i rummet som ved en ledhejseport. Det kan f.eks. være en god løsning, hvis der ikke er tilstrækkelig dybde i rummet, eller hvis der er vinduer, kraner, spær og lignende, som sidder i vejen.

Rulleporte kan monteres enten på indersiden eller ydersiden af porthullet. Isoleringsgraden er ikke lige så god som ved ledhejseporte pga. de mange samlinger og lamellernes tykkelse. Til gengæld er denne type port løsningen på de fysiske rammer og er meget nem at håndtere i hverdagen med fjernbetjening eller kodetastatur – og fås i mange forskellige farver.

Brandsikre skydeporte

Brandsikring er vigtigt og bygninger opdeles i brandceller. Der er ofte krav til brandsikring i form af en brandsikker skydeport mellem brandceller. Som totalleverandør af porte tilbyder KJ Porte også brandsikre skydeporte både salg, montering, eftersyn og service. Vi klarer opgaven!

Kontakt os for og hør mere om mulighederne inden for brandporte

Industriporte-fra-KJ-Porte---port-med-glas.
Industriport til lagerbygning - alt i elektriske porte
Industriport med indgangsdør. Port med træstruktur
Industriporte-fra-KJ-Porte.-Port-med-micro-rib.
Industriport med sidedør og glasparti. Brug vores portservice
Industriporte - alt i porte til værksteder og autoforhandlere
Industriporte-fra-KJ-Porte.-Porte-i-vandret-rustik
Industriporte - mindre port med vinduer og tilhørende sidedør
Industriport med glasparti og indgangsdør. KJ Porte

Port automatik til industriporte

Der findes i dag et stort udvalg af forskellig port automatik. Det kan enten være et komplet system til adgangskontrol, så I ved, hvem der har adgang eller færdes på jeres ejendom eller en mindre tilpasset løsning, der matcher jeres nuværende set up.

Hvilken port automatik, vi kan anbefale, afhænger af den valgte port. F.eks. vinder skydeporte mere og mere frem i Danmark, og til netop denne type port findes port automatikken i flere varianter, hvor der til vores andre typer af porte ofte anvendes en standard automatik. Det skyldes, at der skal bruges en lang række sikkerheds elementer til den automatiske skydeport.

Teknologien udvikler sig løbende, og vi tilpasser os markedet og udvælger løbende de mest optimale automatikløsninger, om det så er med brik, kode, app eller mere. Kontakt os gerne for at høre nærmere, om de forskellige løsninger, vi kan tilbyde.

Læs mere om vores portautomatik til industri her

Portautomatik-til-industriporte

Opsætning af industriporte

KJ Porte lever af tilfredse kunder. Vores egne montører sørger for opsætningen af alle vores industriporte og låger, og vi står på mål for hele opgaven. Vi har årelang erfaring med opsætning af de forskellige typer af porte. Vi er ikke kun effektive til vores arbejde, men vi kan vores håndværk.

I vores tilbudsgivning har vi fra start indregnet alle faktorer. Det betyder, at du kan regne med, at vores pris holder. Vi tilbyder kort leveringstid, hvis vores forsyningskæde leverer til tiden hos os. Både før og under processen holder vi dig opdateret, hvis der skulle opstå ting, der kan have indflydelse på vores endelige deadline for opsætning af jeres nye port.

Vores portservice er ikke bare en god ting at overveje. På alle danske arbejdspladser, hvor der er installeret en port, er det lovpligtigt at give porten et årligt eftersyn. Vi kan lave både eftersyn og service på jeres nye port. Vi tager os af det hele, hvis du spørger – så I kun skal koncentrere jer om at holde jeres forretning åben.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Portservice---vi-er-eksperter-i-hegn,-porte-og-låger
Portservice---alt-i-porte,-industriporte-og-portautomatik
Navigation