Industriporte

Moderniseret industriporte af høj kvalitet

Mange funktionelle industriporte

Hos KJ Porte leverer vi alle former for industriporte til virksomheder, landbrug og andre, der skulle have brug for det. Vi tilpasser vores industriporte til din virksomheds design og behov, og vi sørger for høj kvalitet og funktionalitet. Vi dækker hele Jylland og Fyn, og med vores beliggenhed i Midtjylland, midt imellem Silkeborg og Viborg, kan vi hurtigt og nemt rykke ud til vores kunder i store dele af landet. Vi giver en god service med både levering og montering, samt serviceaftale efterfølgende. Vi sørger for at have alle de nødvendige materialer med, så du behøver ikke bekymre dig om andet end at glæde dig til at se det færdige resultat.

En forudsætning for alle virksomheders gode virke er trygge rammer. Derfor er det vigtigt med stærke og funktionelle porte, du og dine medarbejdere aldrig tvivler på er i orden. Vi lægger stor vægt på en god service, og vi ønsker altid at give vores kunder en god oplevelse. Derfor tilbyder vi en professionel service, der både indeholder:

  • Reparationer
  • Serviceeftersyn
  • Serviceaftaler
  • Arbejdstilsynets årlige lovpligtige serviceeftersyn
  • Montager

Klassiske og moderniserede industriporte

Hos KJ Porte giver vi med moderniserede porte også mulighed for at give æstetikken på din virksomheds facade et løft. Med vores industriporte får du både sikkerhed og et moderne look i én og samme pakke. Overordnet set dækker begrebet industriport ganske enkelt over ledhejseporte og rulleporte. Ledhejseporte og rulleporte fås i mange forskellige typer og materialer, og du kan både få dem med eller uden isolering, med vinduer eller med paneler i forskellige farver eller modeller.

Hos KJ Porte tilbyder vi flere forskellige modeller inden for industriporte:

Ledhejseporte, herunder kan du vælge imellem valgmulighederne:

  • Vandret profilering
  • Micro ribb
  • Full view
  • Ventileret

Rulleporte – der er gode til steder, hvor pladsen er trang.
Skydeporte – der giver en flot indgang til din ejendom eller virksomhed.

Hos KJ Porte garanterer vi høj kvalitet og en lang holdbarhed. Vi har et stort udvalg af forskellige porttyper med forskellige valgmuligheder i paneler og farver, og det slidstærke materiale sikrer dig en flot og stærk port i mange år. Vi bestræber os på at have en fast kort leveringstid på 3-6 uger, så vores kunder hurtigst muligt kan stå med et færdigt resultat. Kontakt os med det samme og hør mere om, hvilke muligheder du og din virksomhed har for at få installeret en flot industriport.

Navigation