Industri foldeport – hurtigt, sikkert og smart

Foldeport - alt i hurtige foldeporte og portautomatik

Industri foldeport – det ultimative valg til virksomheder

En foldeport er det ultimative valg, når du søger en port, der kan tilbyde dig både sikkerhed, kvalitet og lang levetid. Efterspørgslen på foldeporte er stødt stigende i Danmark, fordi flere og flere ønsker at beskytte deres bygninger og arealer med effektiv adgangskontrol, som samtidigt sikrer dagligt flow både ind og ud gennem porten. Foldeporte er den perfekte løsning til f.eks. logistikcentre, havne, lufthavne og industrielle arealer og virksomheder.

Først og fremmest vil vi fremhæve det høje sikkerhedsniveau, som en industri foldeport tilbyder. Disse porte er designet til at beskytte en virksomheds aktiver mod uautoriseret adgang og tyveri. Med både robuste materialer og smart teknologi er en foldeport praktisk talt uigennemtrængelig. Synet alene af en foldeport virker præventiv og giver en effektiv afskrækkelse mod potentielle indbrudstyve. Porten kombinerer fordelene ved en dobbeltfløjet port og bomanlæg, som er det, der giver muligheden for adgangsstyring og kontrol over trafikstrømmen gennem porten.

 

Port, der er fremstillet af materialer af høj kvalitet

Vores foldeporte er konstrueret af galvaniseret stål eller aluminium. Disse materialer sikrer en solid og holdbar konstruktion, der kan modstå selv de mest barske vejrforhold og belastninger. Hos KJ Porte kan du vælge mellem 2 typer af foldeport

 • V-King Foldeport

 • Traffic-Foldeport

KJ Porte - Koden til en tryg hverdag

Porten kan endvidere leveres med forskelligt udstyr til sikker adgangskontrol: fotoceller, sikkerhedskantlister, nødstop og LED-advarselslampe følger med som standard. Porten kan yderligere udstyres med infrarøde barrierer og lysbarrierer. Alt sammen med sigte for sikker men nem betjening i det daglige arbejdsflow.

Kontakt os allerede i dag på telefon 2374 9540 eller mail: kontakt@kj-porte.dk, for at høre mere om vores forskellige typer af foldeporte.

Se alle vores industriporte her

Find inspiration i vores udførte opgaver her

Se vores galleri og læs mere i vores brochure.

V-King Foldeport – den pålidelige og hurtige port

Vores V-King foldeport er designet til at være både hurtig og robust med en imponerende åbne/lukkehastighed på op til 1 m/s. Porten er skabt til daglig brug med konstant drift og er samtidig en sikker løsning. Den er udstyret med slidstærk DAAB-automatisering og en avanceret styreenhed. Vores porte fås i forskellige varianter – enkeltfløjet, dobbeltfløjet eller som en del af et fuldt sikkerhedssystem med matchende hegn.

Der er sikret en lang levetid og rustfri finish med vores overfladebehandling, der inkluderer varmgalvanisering eller varmgalvanisering + polyestercoating. V-King foldeport hænger på stolper med hængsler og ledarme, hvilket betyder, at der ikke er behov for yderligere skinner langs jorden eller i toppen.

Bredde enkeltfløjet port: 2950 mm
Bredde dobbeltfløjet port: 10000 mm
Fyldninger: Vælg mellem gitter eller paneludfyldning

Kontakt os, hvis du har brug for en port i andre mål end dette.

 

Smart portautomatik sikrer adgangskontrol

Vores medfølgende portautomatik er specialdesignet med en DAAB-drevenhed, der monteres på hovedstolperne. Momentet overføres til fløjene via et armsystem. Vi tilbyder også en bred vifte af tilbehør til at øge sikkerheden for brugerne af porten efter behov.

V-King foldeporten fås i en varmgalvaniseret udgave eller med en pulverlakering i følgende farver: RAL 5010, RAL 6005, RAL 7016, RAL 7030, RAL 9016, RAL 9005/MAT.

Der medfølger 5 års korrosionsbeskyttelsesgaranti på denne foldeport.

Traffic-Foldeport – højhastighedsporten

Denne foldeport er virkelig hurtig! Og den er designet til at yde høj sikkerhed hver dag, selvom den skal kunne åbne og lukke mange gange dagligt. En Traffic- foldeport er den perfekte løsning til områder, hvor driftshastigheden er afgørende som f.eks. boligblokke, parkeringspladser, logistikcentre og andre områder med offentlig eller industriel aktivitet med en åbningshastighed på ca. 0,6 m/s. Porten kombinerer alle fordelene ved en dobbeltfløjet port og udgør en solid barriere, der muliggør permanent adgangs- og trafikkontrol og er beregnet til op ti 250 driftscyklusser per dag.

Portudfyldning:

 • lukket kasseprofil 25 x 25 mm
 • rund rørprofilfyldning ø 25 mm
 • lukket kasseprofil 18 x 30 mm
 • Caro lukket kasseprofil 25 x 25 mm
 • Vega 2D Super 8/6/8-gitterpanelfyldning

Selve strukturen i portfløjen er afgørende for den høje sikkerhed. Strukturen består af svejsede profiler, og fløjene udgør et foldesystem, som er forbundet med knudepunkter, der sidder på rullelejer. Disse elementer er fremstillet i rustfrit stål. Hver port leveres med bærende stolper.

 • Porten fås både med Totmann- og Automatik tilstand alt efter den påkrævede betjeningsmetoden. Porten er testet i henhold til PN EN 13241-1-standarden
 • Pålidelig drift ved høj hastighed. Porten er udstyret med en sikker og hurtig automatisk betjeningsenhed
 • Fritbærende konstruktion. Porten bæres af stolper ved hjælp af et særligt system med hængsler og forbindelsesled. Det er ikke nødvendigt at montere hjælpesport på overliggeren eller i jorden
 • Ekstrastærk konstruktion. Både materialevalget og designet af porten er med til samlet at give en højtydende port

Porten fås både som dobbeltfløjet og enkeltfløjet port og fås på samme måde som V-King i en varmgalvaniseret udgave eller med tilføjet pulverlakering i følgende farver: RAL 5010, RAL 6005, RAL 7016, RAL 7030, RAL 9016, RAL 9005/MAT.

Der medfølger 5 års korrosionsbeskyttelsesgaranti på denne foldeport.

Skal vi hjælpe dig med en ny foldeport?

Køber du din foldeport hos KJ Porte sørger vi for det hele. Du får en port, der fungerer hver eneste dag – med en automatik, der gør det super nemt at bruge i det daglige. Med KJ Porte får din arbejdsplads ekspertise hele vejen rundt. Vi kender markedet, forstår dine behov og tilbyder et bredt udvalg af industriporte til alle former for erhverv. Vi leverer, installerer og servicerer også din nye foldeport.

Kontakt os allerede i dag på telefon 2374 9540 eller mail: kontakt@kj-porte.dk, for at høre mere om vores forskellige typer af foldeporte.

Navigation