Udendørs skydeport – sikker og pålidelig port til din indkørsel

Udendørs skydeport til den private indkørsel

Skydeport i smedejern – med manuel eller automatisk betjening

Med en skydeport i smedejern, får du virkelig en flot port, der samtidig tilføjer rigtig meget værdi til jeres privatliv, væren og matrikel i det hele taget. Så er du på udkig efter en funktionel og pålidelig adgang til din ejendom, hvor sikkerheden er helt i top? Så er det en velsikret udendørs skydeport, du skal have.

En skydeport er ideel til enhver ejendom med en indkørsel, hvor pladsen foran indgangen er begrænset. Det er en smart løsning, da skydeporten glider til siden og kan betjenes manuelt eller via portautomatik, der tilpasses jeres behov med f.eks. både kodetastatur på porten og fjernbetjening.

Lige ud af landevejen. Sådan er det at være kunde hos KJ Porte. Vi er en landsdækkende leverandør af både almindelige porte og låger samt automatiske porte. Vi løser opgaver for både private og erhverv, og vi hjælper også gerne dig med en ny skydeport til din indkørsel, der holder, virker og ser godt ud!

KJ Porte - Koden til en tryg hverdag

Vores skydeporte er fremstillet af kvalitetssikret materiale fra en af Europas største og mest kvalitetsbevidste leverandører af smedejernshegn og porte. Med vores porte kan du være sikker på at få en smuk og holdbar port, der står flot i mange år fremover. Overflade- og materialeteknologien er gennemtænkt, og vores smedejernsporte er ikke kun udført med øje for æstetik. De er også konstrueret og installeret med de nyeste teknologiske værktøjer, som sikrer maksimal sikkerhed og pålidelighed. 

Kontakt os for en uforpligtende pris!

Fordelene ved en skydeport i smedejern

Udendørs skydeporte er en frithængende port, som flytter sig parallelt med portlinjen, uden at den rører ved jorden. Det er en selvbærende konstruktion, som fungerer uafhængigt af, om der er is, sne eller blade på jorden. Det betyder, at du på ganske få kvadratmeter kan få en rigtig smart portløsning. Vores porte opfylder strenge sikkerhedskrav, som altid bliver bekræftet med et CE-mærke. Det er din sikkerhed for, at vi holder det, vi lover dig: nemlig at garantien er i orden.

Med en skydeport fra KJ Porte får du:

  • Flotte designs at vælge mellem, så du får den port, der passer til jeres hustype
  • Port, der er fremstillet af materialer af høj kvalitet
  • Vedligeholdelsesfri port med meget lang levetid
  • 10 års antirust garanti på komponenter
  • 5 års overflade garanti på alle pulverlakerede overflader

Skydeport fås i samme designs som vores smedejernhegn. Se de forskellige modeller her.

Automatiske skydeporte – sikkert, komfortabelt og æstetisk

En automatisk skydeport bliver åbnet med en motor, som er indbygget i søjlen. Søjlen er en integreret del af skydeportens design. Du har adgang til kontrolenheden med en nøgle og dermed øges sikkerheden markant, da kun denne nøgle kan åbne ind til motoren. Det lukkede system gør, at motoren er godt beskyttet mod al slags vind og vejr. Der er mulighed for installation af fotoceller, som automatisk registrerer, hvornår din bil kører ind og ud ad indkørslen – og porten vil automatisk åbne/lukker, når du ankommer eller forlader din bolig.

Se også vores andre smedejernsporte

Havelåge der matcher porten

Der er mange ting, du bør overveje, inden du får installeret en ny port. For det første køber du jo en port til mange, mange år frem, og det er et element, der skal gøre din dagligdag så nem som mulig, når du skal ind og ud af indkørslen. At tilføre en adgangslåge eller havelåge i forbindelse med skydeporten og hegnslinjen, kan vise sig at være både praktisk og smart, når nogen lige skal hurtigt ud til postkassen eller ud og gå med hunden.

Alle smedejernslåger fås i samme design som vores skydeporte (samt hegn), så du har mulighed for at bygge noget, der er et fuldkomment match. Det ser altså godt ud i din indkørsel!

Opsætning af skydeporte

Vi kan sørge for det hele for dig. Hos KJ Porte kan du nemlig få en totalløsning, hvor vi fjerner ældre hegn og evt. port, graver ud samt opsætter nyt hegn og port. Vi sørger naturligvis også for tilslutning mv. og kører ikke hjem, før din port virker helt perfekt. Står du selv for klargøring til den nye port, finder vi også en god løsning og en god pris for opsætning af porten.

En skydeport er et teknisk set up, og vi kan derfor kun anbefale at få vores hjælp til montagen frem for at prøve dig frem selv. Vi rådgiver også omkring valg af design og farver.

Har du brug for portservice?

Med din nye udendørs skydeport fra KJ Porte følger altid muligheden for portservice. Hvis du ønsker det, kan du give helt slip og overlade det os at vedligeholde porten med et årligt servicetjek. Spørg os, og vi giver et tilbud med i den samlede pris.

Læs mere om vores portservice her

KJ Porte - Koden til en tryg hverdag

Du kan finde eksempler på nogle af vores skydeporte i vores galleri. Hvis du har brug for at se på forskellige modeller af porte, så kan du se dem lige her i vores brochure.

Navigation