Portautomatik til industri

Port-automatik-til-industriporte-og-skydeporte

Hos KJ Porte har vi stor erfaring med forskellige typer af portautomatik. Vi har derfor nøje udvalgt de systemer, som vi anvender til vores porte.

Portautomatik er en vigtig del af den daglige betjening af jeres nye porte, og vi har derfor flere parametre for, hvad en god automatik skal rumme i dag:

  • Styrke
  • Kvalitet
  • Sikkerhed
  • Brugervenlighed/Betjening
  • Kodning
  • Mulighed for ekstra tilbehør
  • Driftssikkerhed og stabilitet
  • Pris og værdi for pengene

Vi leverer kvalitetsporte.
Derfor er kvaliteten på vores portautomatik også i top.

Kontakt os for mere info

Portautomatik til industri

Til en ledhejseport er kun det bedste godt nok. Derfor har vi valgt port automatik fra NICE eller Dalmatic.  Vi oplever mere og mere, at port hastigheden er vigtig. Vi kan derfor også montere hurtige frekvensstyret portautomatik, når porten skal åbne ekstra hurtigt.

Brandkrav er i dag meget omfattende. Her kan du læne dig op af vores erfaring med brandporte. Når der er krav om brandautomatik med batteri back-up, har vi også løsningen.

Portautomatik til skydeporte skal fungere hver dag og 24/7. Hertil kræver det port automatik, der er gearet til mange åbninger hver dag. Spørg os gerne for de forskellige muligheder. Skydeporte kan betjenes lokalt på adressen men også fra afstand via et GSM modul.

Betjening og brugervenlighed i top!

Som standard er fjernbetjeninger en selvfølge. Vi har systemer, som kan indkodes med samme type fjernbetjening til flere porte – eller med individuel betjening. Vi kan tilpasse vores portautomatik til jeres behov og ønsker.

Adgangskontrol

Adgangskontrol er for mange en vigtig ting i dag. Styringen af hvem og hvornår der er adgang til eller må færdes på området. F.eks.  kan skydeporte programmeres til faste åben- og lukketider samt selektiv styret adgang, så der er kontrolleret adgang. Spørg os om de forskellige muligheder.

Læs mere om industriporte her
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kvalitets-industriporte-f.eks.-ledhejseporte.-KJ-Porte
Port-automatik-til-industriport---super-driftsikker
Portautomatik-til-industriport---KJ-Porte
Navigation