Fritbærende skydeport – sikker og pålidelig port til din indkørsel

Skydeport - sikre og pålidelige porte til industri med adgangskontrol

En fritbærende skydeport med gennemprøvet teknologi

Vores industri skydeporte er den perfekte løsning, når det kommer til at sikre og optimere adgangen til jeres virksomhed, lager eller industrielle område. Hos os finder du et stort udvalg af skydeporte i bedste kvalitet og i forskellige designs, så du kan finde den helt rigtige port, der dækker jeres behov.

Vi leverer skydeporte, som er leveret af anerkendte europæiske forhandlere, hvor avanceret teknologi i hele produktionsleddet samt forståelsen for at udvikle innovative løsninger gør, at vi kan levere en holdbar og pålidelig port. Det er din tryghed for en god fremtidsinvestering til at højne sikkerheden omkring jeres virksomhed.

Uanset om du bor 3 eller 300 km væk fra KJ Porte i Kjellerup, så tilbyder vi sikre skydeporte og komplette portløsninger til alle former for erhverv og private i Danmark. Du behøver kun et telefonnummer, så kommer du i direkte kontakt med vores portspecialister, der kan rådgive dig om valg af den helt rigtige portløsning.

KJ Porte - Koden til en tryg hverdag

En skydeport er designet til at kunne modstå selv de hårdeste vejrforhold samt kontinuerlig daglig brug, og samtidig kræver de minimal plads, minimal vedligeholdelse og er meget nemme at betjene, selv med stærk adgangskontrol. Tag os med på råd til din kommende port. Du har mange muligheder for både størrelse og design!

Kontakt os for en uforpligtende pris!

Funktionalitet og sikkerhed bag en fritbærende skydeport

En fritbærende skydeport er meget svær at bryde igennem, når først den er opsat og aktiveret. Ud over selve portens styrke blot ved dens udseende, så er alle detaljer i skydeporte gennemtænkt med fokus på høj sikkerhed. Det betyder, at alle elementer er gennemprøvet under alle forhold og galvaniseringsprocessen hos producenten opfylder kravene i den europæiske standard PN-EN ISO 1461, som netop sikrer den påkrævede kvalitet af galvaniserede produkter. Kort sagt, får du en port med meget lang levetid, effektivt beskyttet – også uden ekstra overfladebehandling (pulverlakering), korrisionsbestandig og modstandsdygtig over for både høje og lave temperaturer.

Skydeporte med avanceret sikkerhed mod uautoriseret adgang

  • Til manuel betjening kan låsen monteres i en aluminimboks, som er en sikker måde at lukke porten på
  • Der kan nemt monteres hajtænder på toppen for yderligere sikkerhed
  • Der opsættes fotoceller på portens søjler, som stopper porten og returnerer den til åben stilling, hvis noget kommer i vejen
  • Sikker styring ved hjælp af en nøglekontakt via STOP-knappen. Herefter kan porten åbnes/lukkes eller straks stoppes i dens bevægelse
  • Portautomatik er indbygget i søjlen. Dette beskytter den mod vind/vejr og uvedkommende pilfingre
  • Der er monteret en sikkerhedsliste på fronten, rammen eller ved enden, som stopper porten, hvis den støder på noget
  • Der er monteret både sikkerhedslister og en advarselslampe, som reagerer på bevægelse og sender besked til lampen

En fritbærende skydeport fås med forskellige udfyldning. Se de forskellige modeller her.

Skydeporte i 3 forskellige størrelser

Du kan designe din skydeport i forhold til udfyldning, vælge RAL-farve til en pulverlakering eller anvende en galvaniseret udgave. På den måde kan du forme din port, så dens designs matcher jeres bygninger eller arealer. Vores skydeport fås i 3 forskellige størrelser, som kan dække en åbning på helt op til 24 meter. Passer åbningen ikke, kan vi være kreative og sammensætte porten med hegn, som vi får lavet ikke bare en sikker adgang men også et flot resultat til jeres indkørsel.

Kort om vores skydeporte

PI 95 – Manuelt betjent eller el-drevent. Egnet til mindre indkørsler op til 7 meter eller ved at sammensætte 2 porte á 6 meter, der tilsammen dækker en åbning op til 12 meter.

PI 130 – Manuelt betjent, eldrevne med en motorenhed i en lavt- eller højthængende boks. Egnet til indkørsler på op til 9 meter eller ved at anvende 2 porte á 8 meter, som tilsammen dækker en åbning på 16 meter

PI 200 – Manuelt betjent, eldrevne med en motorenhed i en lavt- eller højthængende boks. Egnet til indkørsler op til 16 meter eller ved at anvende 2 porte é 12 meter, som tilsammen dækker en åbning på 24 meter.

Opsætning af fritbærende skydeporte

Vi kan sørge for det hele for dig. Hos KJ Porte kan du nemlig få en totalløsning, hvor vi fjerner ældre hegn og evt. port, graver ud samt opsætter nyt hegn og port. Vi sørger naturligvis også for tilslutning mv. og kører ikke hjem, før din port virker helt perfekt. Står du selv for klargøring til den nye port, finder vi også en god løsning og en god pris for opsætning af porten.

En skydeport er et teknisk set up, og vi kan derfor kun anbefale at få vores hjælp til montagen frem for at prøve dig frem selv. Vi rådgiver også omkring valg af design og farver.

Har du brug for portservice?

Med din nye udendørs skydeport fra KJ Porte følger altid muligheden for portservice. Hvis du ønsker det, kan du give helt slip og overlade det os at vedligeholde porten med et årligt servicetjek. Spørg os, og vi giver et tilbud med i den samlede pris.

Læs mere om vores portservice her

KJ Porte - Koden til en tryg hverdag

Ud over alle de stærke, funktionelle egenskaber er disse industriporte også designet med fokus på både æstetik og stil. Alle porte – uanset udfyldning – har et moderne og stilfuldt udtryk, som giver et professionelt og indbydende indtryk for jeres besøgende og kunder. Med det store udvalg og mulighed for mere end 200 RAL-farver kan der skabes et unikt udtryk, der passer til jeres profil og branding.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Se alle vores industriporte her

 

Du kan finde eksempler på nogle af vores skydeporte i vores galleri. Hvis du har brug for at se på forskellige modeller af porte, så kan du se dem lige her i vores brochure.

Navigation