Foldeporte i smedejern til den private have

Foldeport - automatiske porte til private

Øg sikkerheden markant med en foldeport fra KJ Porte

Skab et smukt og elegant indgangsparti til din ejendom en af vores eksklusive foldeporte i smedejern. Vores foldeporte kombinerer det traditionelle smedejerns håndværk med et moderne design, som giver dig en port, der ikke kun er funktionel men også smukt udformet. Med en foldeport i indgangen til matriklen opnår du høj sikkerhed – og en port, der fungerer fuldautomatisk og pålidelige hver eneste dag.

Hos KJ Porte hjælper vi dig med:

  • Manuel foldeport
  • Automatisk foldeport
  • Rådgivning om valg af design og port automatik

Se vores store udvalg i vores galleri her

KJ Porten - Koden til en tryg hverdag

Som standard er porten galvaniseret men med en pulverlakering kan du vælge præcis den RAL farve, du ønsker. I dag er den foretrukne farve til foldeporte sort. En farve, der tilføjer et stilrent, æstetisk løft til indgangspartiet.

Kontakt os for en uforpligtende pris!

Vælg en foldeport i det design, der passer til din ejendom

Uanset om du foretrækker et klassisk eller et moderne udtryk, så har du her et væld af muligheder. De forskellige designs passer til enhver smag og stil. Du kan vælge de bløde buer og få et landligt eller romantisk strejf, eller de mere rene og lige linjer, der giver et moderne udtryk. Vores porte er lavet af høj kvalitets smedejern, som er enormt holdbart.

  • Høj kvalitet og holdbarhed. Vi er kendt for at levere portløsninger af høj kvalitet, der er sammensat af komponenter og materialer af bedste kvalitet
  • Skræddersyet design. Få en tilpasset foldeport i præcis det design, du ønsker.
  • Avanceret teknologi. Selvom porten er nem at betjene, er den udstyret med nyeste og avanceret teknologi, når du vælger den automatiske udgave. Der er tilføjet mange sikkerhedsfunktioner, der sikrer en pålidelig og nem betjening
  • Du får altid 10 års overfladegaranti på pulverlakerede foldeporte.

Med din nye port fra KJ Porte følger altid muligheden for portservice. Hvis du ønsker det, kan du give helt slip og overlade det os at vedligeholde porten med et årligt servicetjek. Spørg os, og vi giver et tilbud med i den samlede pris.

Læs mere om vores portservice her

Foldeporte kræver minimalt vedligehold

Med en foldeport får du meget mere end en sikker og funktionel indgang. Du får også en port, der er utrolig nemt at betjene og vedligeholde. Porten fungerer ved hjælp af et system af hængsler og ruller, der gør det muligt at folde porte sammen og åbne den. Porten kan typisk åbne indad eller udad, afhængig af behovet og pladsforholdene.

Den teknisk funktion af porten er baseret på en solid stålramme, der er forstærket for at sikre stabilitet og holdbarhed. Porten kan enten betjenes manuelt ved hjælp af en almindelig nøgle eller fjernbetjening, eller den kan automatiseres ved hjælp af en elektrisk motor. En automatisk foldeport kan tilføjes ekstra udstyr som f.eks. sikkerhedskameraer, belysning og fjernbetjening.

Praktisk set er en foldeport nem at betjene og kræver minimal vedligeholdelse. Porten kan tilpasses til den specifikke størrelse og designønsker for indgangspartiet og også tilpasses med et matchende smedejernshegn og adgangslåge, så hele indgangspartiet bliver sikret.

Se også vores skydeporte

Opsætning af foldeport – har du brug for portservice?

Vi leverer og opsætter foldeport i en bred vifte af designs og størrelser, som passer til ethvert privat hjem – uanset ejendommens alder. Vores dygtige team af portmontører kan hjælpe dig med, hvilken type der passer bedst til netop jeres ejendom, så æstetikken holdes intakt. Vi rådgiver også omkring valg af design og farver.

Med din nye port fra KJ Porte følger altid muligheden for portservice. Hvis du ønsker det, kan du give helt slip og overlade det os at vedligeholde porten med et årligt servicetjek. Spørg os, og vi giver et tilbud med i den samlede pris.

Læs mere om vores portservice her

10 års overfladegaranti på pulverlakerede foldeporte er en selvfølge

Når du vælger en port fra KJ Porte, stoler vi så meget på kvaliteten, at der helt naturligt medfølger en 10 års overfladegaranti på vores foldeporte. Det giver dig tryghed for, at din port står flot og elegant i mange år frem. Med lidt vedligeholdelse, dvs. jævnligt at holde porten fri for alger, hjælper du selv til med at forlænge levetiden på din port.

Læs også om vores smedejernshegn og 10 års overfladegaranti

Skal vi sørge for en ny foldeport til dig?

Har du brug for vores gratis rådning om design, farvemuligheder eller andet om vores foldeporte, er du altid velkommen til at kontakte os på 23 74 95 40 eller på mail: kontakt@kj-porte.dk

Foldeport med adgangslåge til private
Navigation