Vippeport til garage – kvalitet og funktionalitet du bør vælge

Vippeport - alt i garageporte og port automatik

Når det kommer til at vælge den perfekte garageport til dit hjem, kan det være, at du er i tvivl om, hvilken type port, der bedst vil opfylde dine og din families behov, ønsker og forventninger. Måske du er i tvivl om, hvilken type der bedst vil opfylde dine behov og forventninger? En vippeport er en populær og pålidelig løsning for mange private hjem, og det er der flere gode grunde til.

Derfor vælger du en vippeport til din garage:

  • Kendt for holdbarhed og stor styrke
  • Portene er designet til at være robuste og modstandsdygtige over for selv ekstreme vejrforhold
  • Garageport med høj sikkerhed ift. tyveri og hærværk
  • Minimalt vedligeholdelsesbehov
  • Lang levetid uden større reparationer

Disse fordele giver dig en garageport, som du kan nyde i mange år – uden bekymringer og ekstra udgifter.

En vippeport kræver viden og opsætning af professionelle

Opsætning af en vippeport er en stor og ofte tung installation, som kræver professionel tilgang og viden. Det har vi hos KJ Porte – og vi sørger gerne for det hele! Vælger du en vippeport, så har du port i mange, mange år. Derfor ønsker du naturligvis også, at den er opsat helt korrekt, så den står sikkert og fungerer ubeklageligt hver dag.

Kontakt os for en uforpligtende pris.
Vi opsætter rulleporte i hele Danmark

Udskift din ældre vippeport med en ny port

En ledhejseport er nutidens svar på vippeport. Inden du vælger en vippeport, rådgiver vi dig gerne om de forskellige muligheder samt fordele og ulemper ved de to forskellige typer af porte.

Ønsker du at få udskiftet din ældre vippeport til en ny og anden slags port som f.eks. en ledhejseport, kan du læse mere om udskiftning af vippeport lige her

Sådan fungerer en vippeport

Vippeporte er det perfekte valg, hvis du har en garage med god plads. En vippeport fra KJ Porte er nutidens svar på velkendte garage vippeporte, som er lavet træ. Den type port, du ofte ser i ældre huse, og som har et indbydende og nostalgisk design. I dag produceres vippeporte i stål, for optimal holdbarhed.

Med en enkelt vippebevægelse kan du nemt åbne og lukke porten, endda med én hånd hvis det skulle være nødvendigt. Hertil har du naturligvis muligheden for at tilføje en fjernbetjening eller anden form for automatisk åbningsmekanisme. Portautomatik vil kunne give dig ekstra komfort og bekvemmelighed.

En garageport der aldrig skal males

Porten fungerer ved, at hele porten vipper op og rulles ind under loftet i skinner. Den kræver derfor plads både foran porten samt i loftet. En vippeport fra KJ Porte skal selvsagt aldrig males, da den er produceret i stål – og fås både med og uden isolering. Du kan vælge mellem mange forskellige designs og farver, så du kan få lige præcis den vippeport, som du havde tænkt dig.

KJ Porte tilbyder også modellen med gangdør i portpladen, så kommer du bekvemt ind i garagen uden at skulle åbne hele porten.

Læs mere om vores ledhejseporte lige her

En vippeport fra KJ Porte  er en kvalitets garageport

Vi fører et stort udvalg af forskellige vippeporte for at kunne imødekomme ethvert behov. Vores foretrukne leverandør af vippeporte er Wisniowski, da disse porte er kategoriseret som forsvarlige i brug samt certificeret i overensstemmelse med krav i den europæiske norm EN 13241-1. Dette er vores sikkerhedsgaranti til dig og din familie:

  • Overbelastningssikring
  • Afskærmning af fjedre
  • Skinneformen og ruller med kuglelejer
  • 2-punkt skudrigel sørger for, at porten bliver lukket.

En vippeport fra Wisniowski har en moderne, stabil og holdbar konstruktion, som sikrer en behagelig og sikker betjening.

Vil du vide mere om vores vippeporte?

Alt i alt er en vippeport en pålidelig, holdbar og effektiv mulighed for enhver, der søger en moderne, funktionel og praktisk garageport. Vælger du denne type port, kan du i mange år frem nyde de mange fordele ved den og ovenikøbet have en smuk og funktionel garageport i dit hjem. Det er god værdi for pengene!

Kontakt os i dag på telefon 23749540 eller på send os en e-mail på kontakt@kj-porte.dk

Navigation