Ny rulleport? Lad KJ Porte sørge for det hele!

Rulleport - alt i garageporte og port automatik

Rulleport – vælg den mest optimale port løsning til dit behov, når en ledhejseport ikke er løsningen

Har du overvejet at installere en rulleport i dit hjem eller i din virksomhed? Det kan være en fantastisk måde at forbedre sikkerheden på, og samtidigt tilføjer du et stilfuldt og moderne look til din ejendom. En rulleport er ideel til mindre garager eller værksteder.

Vi anbefaler, at der er flere faktorer, du bør overveje, før du beslutter dig for at investere i en rulleport, for der er også andre muligheder som f.eks. ledhejseport og vippeport.

En rulleport kræver professionel installation

Det er nok langt de færreste, der selv har mod på at opsætte en port. Det forstår vi godt. Det gør sig også gældende for en rulleport, som er en stor og ofte tung installation, som kræver professionel tilgang og viden. Det har vi hos KJ Porte – og vi sørger gerne for det hele! Vælger du en rulleport, kan du være sikker på, at du får en pålidelig og holdbar port installation.

Kontakt os for en uforpligtende pris.
Vi opsætter rulleporte i hele Danmark

KJ Porte leverer rulleporte i kvalitet, der holder

Vi leverer kvalitets rulleporte fra Wisniowski. Det er din sikkerhed for både funktionalitet og sikkerhed. Du har mulighed for en skræddersyet løsning, og skal vi installere din port i en ældre bygning, der kræver tilpasning med inddækning osv., klarer vi også den!

Kontakt os for en uforpligtende snak om design, størrelse og farvemuligheder. 

Guide til opsætning af port

Oplev koden til tryghed i hverdagen ved af forvandle din gamle garageport med en ny og smart port. Hos KJ Porte hjælper vi dig gerne med at skifte din gamle port, men du er også velkommen til at købe din port hos os – og selv stå for opsætningen. Vi har lavet en vejledning og et opmålingsskema, som kan downloades. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os, hvis du oplever problemer.

Download opmålingsskema her: KJ måleskema

Hvordan fungerer en rulleport?

Rulleporte er et populært valg til både private og erhverv, fordi det er en pladsbesparende garageport / Industriport, hvor du slipper for at skulle have plads til foran porte til at kunne åbne og lukke. Det giver dig også mulighed for at udnytte loftet i rummet f.eks. til lys eller opbevaring. En rulleport ruller lodret op og ned og foldes meget effektivt.

Panelerne på en rulleport har smalle lameller, som kører op under loftet og ruller sammen på en tromle oppe over portåbningen. En rulleport har dog ikke lige så god isolerings evne som f.eks. en ledhejseport har, fordi panelerne er nødt til at være tynde for at kunne rulle helt sammen. Til gengæld har rulleporten mange andre fordele, som kan gøre den til dit foretrukne valg.

Korrekt opsætning af en rulleport er Alfa og Omega. Den skal være jævn i drift og den skal ikke larme unødigt. Det kræver korrekt justering, så den åbner og lukker effektivt og perfekt, som den skal.

Når en rulleport er lukket, vil det kræve meget styrke og ekstraudstyr at bryde igennem den, hvilket gør det til en sikker port ift. tyveri og hærværk. En rulleport er meget nem at håndtere i hverdagen med fjernbetjening eller kodetastatur – og fås i mange forskellige farver.

Rulleport - smart port til dobbeltgarage

Skal vi sørge for, at du får installeret en ny rulleport?

Kontakt os i dag på telefon 23 74 95 40 eller på mail: kontakt@kj-porte.dk, for at få uforpligtende rådgivning.

Læs mere om vores garageporte lige her
Find inspiration i udførte opgaver lige her

Navigation