Pullerter og automatiske pullerter

Pullert - faste og automatiske pullerter fra KJ Porte

Sikring af arealer med pullerter

Har du brug for sikker afspærring af et område eller anlæg, kan pullerter være en god løsning, hvis der ikke kan opsættes et hegn, låge eller port. En pullert er også superanvendelig til områder, der kræver sikring af højere sikkerhed end et hegn alene kan give.

Hos KJ Porte tilbyder vi et bredt program inden for faste, semi og automatiske pullerter. Vores faste pullerter kan evt. også erstattes af et fodhegn (træhegn). Kontakt os nærmere omkring denne løsning.

Vi er leveringsdygtige i faste pullerter som:

 • Enkel, galvaniseret pullert
 • Pullert løsning uden kæde
 • Pullert løsning med galvaniseret kæde

Pullerter er som udgangspunkt galvaniseret sort, men der kan tilvælges en valgfri RAL farve mod et tillæg i prisen.

Ønsker du materiale tilsendt om vores pullerter, så kontakt os for mere info.

Brochurer

Find inspiration til din næste port, hegn eller pullerter i vores brochurer. Finder du ikke, hvad du søger, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 23 74 95 40, eller sende os en mail på: kontakt@kj-porte.dk

Se brochureoversigt

Du vælger os, fordi vi giver dig koden til en tryg hverdag

Hos KJ Porte får du en totalløsning, hvor vi sørger for opmåling, vejledning, gode tips, montering, indkodning og indkøring. Kort sagt: Vi hjælper dig helt i mål med dit nye bomanlæg.

Kontakt os og tag os gerne så tidligt med i processen som muligt.

Sikker afspærring automatiske pullerter

Faste og automatiske pullerter har vundet mere og mere indpas i vores moderne verden i forhold til både perimetersikring og terrorsikring. Især automatiske pullerter som fås i dag med super moderne teknologi, der gør det muligt at højsikre et område på en smart og funktionel måde.

Hos KJ Porte kan du få automatiske pullerter af forskellige varianter, farve og størrelse. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at designe en komplet højsikkerheds løsning, der også indeholder automatiske pullerter – eller en mindre løsning bestående af 1 eller flere pullerter, der skal stå alene.

Ønsker du materiale tilsendt om vores automatiske pullerter, så kontakt os for mere info.

Automatiske pullerter henvender sig ikke kun til erhverv eller industri. I dag bruger mange private det også til f.eks. indkørslen, hvor en automatisk pullert kan sikre afspærring men fylder og syner meget mindre end en lukket port eller et stort hegn. Det holder uvedkommende køretøjer fra matriklen.

Vi leverer komplette løsninger eller enkeltprodukter:

 • Automatiske pullerter til beboelsesområder
 • Automatiske til stærk sikring af arealer
 • Automatiske pullerter til trafikregulering
 • Automatiske pullerter til stærk sikring af adgangsforhold

Vælg den rigtige type pullert

Med vores automatiske bomanlæg får du et enkelt og fleksibelt system, som kan dække åbninger fra 3-7 meter. Med en automatisk bom kan du trafikregulere og vælge, hvem der skal have adgang til området eller lagerplads. Der kan være mange fordele i at bruge automatiske bomsystemer til f.eks. parkeringspladser og boligområder, hvor man ønsker at opnå højere sikkerhed og bedre beskyttelse af bygninger, adgang og beboere.

Se også vores bomanlæg her

En bom er fremstillet af kvalitetsmaterialer i aluminium eller stål. Desuden er en automatisk bom udstyret med en sensor, der sikrer, at den f.eks. ikke lukker ned i en bil, som er ved at passere. Der er tænkt over sikkerheden i disse løsninger, så det handler mest om, hvad du har behov for. Skal bommen anvendes i mørke, kan den med fordel udstyres med et lysbånd og et blinklys, så den ses klart og tydeligt – også i mørket.

Guide: Sådan vælger du den rigtige pullert

Ved du, hvorfor flere og flere vælger pullerter som en smart løsning? Hos KJ Porte guider vi dig til den perfekte løsning.

Vi rådgiver dig gerne omkring de forskellige typer af pullerter. De er af forskellig kvalitet og kommer med lidt forskellig indbygget teknologi. Det kan derfor være en god idé at gøre dig nogle overvejelser omkring hvilken pullert type, du har brug for

 • Hvad er formålet? Skal den forhindre adgang, forhindre parkering eller skabe trafikdæmpning?
 • Materiale og holdbarhed. Overvej hvilket materiale pullerten skal være lavet af, da det vil påvirke levetiden. Alle vores pullerter er naturligvis af bedste kvalitet (rustfrit stål og aluminium), som er vejrbestandigt
 • Vedligeholdelsesfri løsning: Har du brug for en løsning, der kræver minimal vedligeholdelse?
 • Teknologi: Skal din pullert være stationær eller automatisk, og hvor kompleks teknologi ønsker du?
 • Pris og budget. Der findes pullerter i forskellige prisklasser afhængigt af hvor avanceret teknologi, der skal medfølge

Måske har du også brug for bomanlæg eller hegn? Vi har det nødvendige udstyr til at opfylde dine behov.

Skal vi hjælpe dig med pullert løsning?

Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige bom løsning. Kontakt os for mere information!

Se også vores industri galleri her

Navigation