Pullerter

Bliv klogere på pullerter

Der kan være mange årsager til gerne at ville have installeret pullerter, og de ses også mange forskellige steder rundt i bybilledet. Pullerter er en effektiv måde at forhindre gennemkørsel i et område på, og de bruges overordnet set ved sikring af områder. De kan også bruges som en slags trafikregulering ved steder, hvor der normalt ikke må køre biler, men hvor der alligevel en gang imellem er behov for, at der kan komme en større græsslåmaskine eller en skraldebil ind, eller hvor man af og til har brug for vareindlevering. Man ser ofte pullerter ved gågader eller mindre stræder, hvor der ikke må køre biler ind, men hvor der alligevel ved nødstilfælde eller specielle situationer skal være mulighed for, at køretøjer kan komme igennem i Herning, Horsens, Silkeborg og Viborg.

Automatisk pullerter – hvor bruges disse?

Ved en mindre gennemkørsel eller sti, hvor det kun er optimalt at køre igennem ved nødstilfælde, kan en automatisk pullert være en rigtig god løsning. Automatiske pullerter er koblet op på smarte styringssystemer, der gør det muligt for dem, der ønskes adgang, at kunne sænke pullerten, når der er brug for det. Her opleves den automatiske pullerts funktionalitet i høj grad, og på den måde sikres det, at uvedkommende stadig holdes ude, mens pullerten stadig har den samme sikrende funktion.

Pullerter henvender sig dog ikke kun til erhvervskunder. Nogle private kunder ser også en fordel i pullerter. Hvis du eksempelvis ikke ønsker at indhegne din grund med hegn og låger, kan en automatisk pullert i indkørslen være meget effektiv. Denne vil da sikre, at uvedkommende ikke kan køre ind, mens pullerten er oppe. Det er en enkel og nem løsning til at sikre din grund, uden du at behøver at barrikadere dig med et stort hegn.

Stationære pullerter – hvor bruges disse?

Stationære pullerter er en god og fleksibel løsning, når et område skal afgrænses for kørende trafik, mens gående stadig har adgang. Derfor ses disse ofte foran større messecentre og haller, hvor kun personer til fods skal kunne komme igennem.
Stationære pullerter kan bruges til sikring af offentlige anlæg eller butiksfacader som f.eks. bilforhandlere, museer eller andre butikker, der ønsker øget sikkerhed. Derudover ses de ofte ved skoler og institutioner, parkeringspladser og lukkede veje samt ved anlæg i industrien.

Kontakt os i dag for at få flere informationer. Du kan kontakte os på telefon: 70 87 23 21 eller mail: kontakt@kj-porte.dk, for uforpligtende rådgivning.

Pullerter til industri, erhverv & privat
Navigation