Industri foldeporte – elegance og sikkerhed i top

Foldeport - automatisk port fra KJ Porte

Moderne foldeport – pålidelighed og funktionalitet går hånd i hånd

Søger du en pålidelig, holdbar og ikke mindst indbydende port til at sikre dine bygninger, så er en foldeport det oplagte valg. Vores foldeporte er fuldautomatiske porte i et flot design. Det er porten til dig, der ønsker at både stil og elegant design skal gå op i en højere enhed med pålidelighed. Altså en port, der ganske enkelt virker upåklageligt hver eneste dag.

Kontakt os for en uforpligtende pris

Foldeporte der giver dig både funktionalitet og sikkerhed

En foldeport er en automatiseret port, der består af flere bevægelige sektioner, som foldes sammen, når porten åbnes og foldes ud, når den lukkes. Porten kan åbnes og lukkes ved hjælp af en fjernbetjening, et kodetastatur eller via en App.

Foldeporte anbefaler vi især til messeheller, lufthavne og udstillingslokaler men også til virksomheder der har bygninger med moderne arkitektur. Den er ideel til steder, hvor pladsen er begrænset, da den ikke kræver meget plads for at åbne og lukke. Porten er en del af enhver virksomheds image. Den er indgangen til din forretning. Desuden er en foldeport designet til at kunne modstå selv barske forhold i industrielle områder og sørger samtidigt for optimal sikkerhed og adgangskontrol til området.

Vi giver dig koden til tryg hverdag

En industri rulleport er ideel til både mindre og større portåbninger. Du vælger en rulleport, når en ledhejseport ikke er løsningen for dig.

Se vores brochure med foldeporte her

Se alle vores industriporte her

Find inspiration i vores udførte opgaver her

Foldeporte er designet til at være både sikre og praktiske. De er udstyret med mange forskellige sikkerhedsfunktioner som f.eks. sensorer, der registrerer forhindringer, og sikkerhedslåse, der forhindrer adgang for uvedkommende. Du kan altså trygt stole på, at en foldeport er en port, der holder til den daglige drift og kan holde til virkelig mange åbninger/lukninger hver eneste dag – helt uden problemer.

Fordelene ved en automatisk foldeport fra KJ Porte

Giv plads til dagslys med et glasparti

Der kan udføres i sikkerhedsglas eller polycarbonat. Det er giver konstruktionen en visuel lethed og bringer dagslyset ind i rummet

Stærk konstruktion med fastgørelseselementer

Hængslerne er påsvejst portfløjene, og der monteres kraftige beslag til valser og vogne. Det danner en stærk og stabil konstruktion mellem de individuelle portfløje

Stabile køreskinner

Foldeporte er ophængt ved hjælp af vogne i en køreskinne, som er monteret til portens overligger

Fastholdelse med kraftig styreskinne

Valserne, som bevæger sig i en styreskinne, er sænket ned i gulvet. Det stabiliserer og fastholder portfløjene i en lodret stilling

Lydtæt port med kanttætninger

Der er monteret tætninger på alle kanter af portfløjene og ramme, som giver en lydtæt port

Slip for vind og støv under porten

De nederste kanter af portfløjene er forsynet med børstetætninger, som sikrer mod vind, støv og andet udefra

Foldeporte fås i flere forskellige størrelser, modeller og farver – med og uden glasparti. Minimums bredde i porthullet er 140 cm og max bredde 600 cm. Foldeporte fås i standardstørrelser, men hos KJ Porte er vi specialister i specialløsninger og kan håndtere hele processen i at tilpasse porten til porthullet.

Alle foldeport fås i et væld af farver, så porten kan tilpasses de individuelle ønsker og virksomheds image. Er du på udkig efter specielle farver, så kan en foldeport pulverlakeres i mere end 200 forskellige RAL-farver.

Investér i kvalitet og pålidelig – og brug en portmontør, der kan sit kram. Oplev den helt nye standard inden for industrielle porte med en foldeport. En foldeport fra KJ Porte holder, virker og ser godt ud. Sådan har det været siden 201, hvor vi slog rødder i Kjellerup.

Skal vi sørge for en ny foldeport til dig?

Har du brug for vores gratis rådgivning om design, farvemuligheder eller andet om vores porte, er du altid velkommen til at kontakte os på 23 74 95 40 eller på mail: kontakt@kj-porte.dk 

Find inspiration i vores billedgalleri her

Navigation