Portservice til private

Portservice af garageporte

Portservice forlænger levetiden på din garageport

Jævnlig service af din garageport er nøglen til at forlænge levetiden på din port og din portautomatik. Det kan være, at din port lige nu blot trænger til en justering og smørring eller til at få en komplet sikkerhedseftersyn. Vælg altid en professionel portmontør til at udføre service af din port, for så ved du, at tingene bliver gjort efter bogen – og at din port virker som den skal.

Vi udfører portservice på følgende typer garageporte

  • Ledhejseport
  • Rulleport
  • Vippeport
  • Skydeport
  • Foldeport

Portservice fra KJ Porte indeholder:

  • Komplet gennemgang af din port
  • Komplet gennemgang og afprøvning
  • Vi tjekker alle sliddele
  • Vi tjekker balancen på porten
  • Vi afrapporter status til dig personligt

Var du på udkig efter portservice til erhverv?

Det er vigtigt, at portens balance opretholdes, da det forlænger levetiden på både port og portautomatik. Er fjedrene ikke spændt ordentligt op, bliver porten for tung, og det vil påvirke hele funktionaliteten. Vi anbefaler derfor, at du får et serviceeftersyn af din garageport hvert andet år.

Brug for en fast serviceaftale?

KJ Porte udfører portservice til private i hele Danmark. Vores erfarne montører kan servicere alle typer porte, uanset fabrikat. Prisen afhænger af, hvor i landet du bor. Vores priser er til enhver konkurrencedygtige og gennemskuelige, så du ved, hvad du betaler for.

Ønsker du en fast aftale med os? Vi kan sagtens huske for dig. Laver du en fast serviceaftale med os, kontakter vi dig for en aftale, når tiden nærmer sig ca. 2 år fra sidste service, med mindre du ønsker et andet interval.

Ring til os og få oplyst pris på portservice i dit område.

Har du brug for mere information om vores portservice?

Er du noget, du gerne vil spørge os om ift. vores portservice og de muligheder, vi har, er du meget velkommen til at kontakte os!

Kontakt os for pris eller ring til os på telefon 2374 9540

 

Portservice er IKKE det samme som reparation

Portservice indeholder ikke reparation af ødelagte eller slidte dele, da vi ikke ved, hvordan det står til med din port, førend vi har gennemgået den grundigt. Efter vores gennemgang fortæller vi dig, hvad der bør skiftes samt giver dig en pris for udskiftning af de forskellige dele. Det står dig frit for at bruge vores service til også at udføre reparationerne

Reparation – er uheldet ude?

Er din port blevet påkørt, eller virker din portautomatik lige pludselig ikke, så er vi hurtige til at rykke ud og hjælpe dig med at få repareret din port. En ødelagt port er ikke en sikker port, så vi anbefaler til enhver tid, at du får repareret porten hurtigst muligt, så ingen kommer til skade. Vi kan også hjælpe med reparation af evt. reparationer af døre, som er monteret i portpladen.

 

Vi udfører reparationer på følgende typer porte

Hvad koster det at få repareret sin port?

Vi tilbyder fair og konkurrencedygtige priser på alle former af reparationer, og det gælder for alle typer af porte, uanset fabrikat.

Kontakt os for pris eller ring til os på telefon 2374 9540.

Navigation