Industrihegn fra KJ Porte

Industrihegn - panelhegn fra KJ Porte

Industrihegn i et elegant design, som sikrer effektiv beskyttelse

Hvis du er på udkig efter et kvalitetshegn til din virksomhed, så er et industrihegn fra KJ Porte en løsning, du bør overveje. Vi har nøje udvalgt vores leverandører af hegn og porte, så vi kan stå inde for kvaliteten over for dig. Vores hegn er særligt designet til at være sikre, funktionelle og samtidigt stå som flot og indbydende tilbygning til din virksomhed eller landejendom.

Vi tilbyder følgende hegnsløsninger til industri og landbrug:

  • Panelhegn 2D
  • Panelhegn 3D
  • Sportshegn

Se vores galleri til industrihegn her

Vi hjælper dig hele vejen med dit nye industrihegn

Hos KJ Porte får du en totalløsning. Vi har mange års erfaring med opsætning af forskellige typer af industrihegn. Kort sagt: Vi har et stort udvalg af kvalitets industrihegn, og vi finder en rigtig god løsning, hvis du spørger os.

Kontakt os og tag os gerne så tidligt med i processen som muligt.

Se vores galleri til industriporte her

Du vælger os, fordi vi giver dig koden til en tryg hverdag

Hos KJ Porte får du en totalløsning, hvor vi sørger for opmåling, vejledning, gode tips, montering, indkodning og indkøring. Kort sagt: Vi hjælper dig helt i mål med din nye port.

Kontakt os og tag os gerne så tidligt med i processen som muligt.

Industrihegn - Panelhegn og porte fra KJ Porte - Kopi

Industrihegn i et væld af farver!

Kvalitetshegn betyder også fleksible hegnsløsninger, hvor vi kan sammensætte det hegn, du ønsker – og tilføje matchende porte og låger efter behov. Alle produkter er fremstillet af materialer i høj kvalitet og gennemgår fra vores producents side en nøje kvalitetskontrol for at imødekomme alle kravene til maksimal beskyttelse men også holdbarhed.

Galvaniseret panelhegn eller med pulverlakeret overflade

Den store fordel ved vores panelhegn er, at vi kan bygge et komplet system, som sikrer en omfattende beskyttelse af ejendommen eller arealet. Produktudvalget inkluderer stærke og moderne hegn i stål, profilhegn og panelhegn. Udover at de fås i forskellige varianter og størrelser, kan du også vælge en farve, der passer perfekt til din virksomheds stil og æstetik.

Kontakt os for et uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi kan tage en snak om mulighederne.

Opsætning af industrihegn

KJ Porte lever af tilfredse kunder. Vores egne montører sørger for opsætningen af alle vores industrihegn, og vi står på mål for hele opgaven. Vi har årelang erfaring med opsætning af de forskellige typer af hegn. Vi er ikke kun effektive til vores arbejde, men vi kan vores håndværk.

I vores tilbudsgivning har vi fra start indregnet alle faktorer. Det betyder, at du kan regne med, at vores pris holder. Vi tilbyder kort leveringstid, hvis vores forsyningskæde leverer til tiden hos os. Både før og under processen holder vi dig opdateret, hvis der skulle opstå ting, der kan have indflydelse på vores endelige deadline for opsætning af jeres nye hegn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Navigation