KJ Porte – Koden til en tryg hverdag

Industrilåge - Galvaniseret

KJ Porte – vi er svære at komme udenom!

En port fra KJ Porte er meget mere end en fysisk ind­gang og udgang. Det er koden til en tryg hverdag. Det gælder både for virksomheden med industriporte, der er bygget til at åbne og lukke over 200 gange i døgnet. Og for privatkunden, som udskifter sin gamle vippeport med en automatisk garageport. Hos KJ Porte står vi vagt om sikkerheden for beboere, personale, inventar og ejen­domme.

Tæt på dig overalt i Danmark

Løsninger fra KJ Porte ser du i landskabet i rigtig mange byer over hele landet, og vi kommer også gerne til dig. Vi sælger både til industri, erhverv, landbrug og private. Vi leverer, monterer og servicerer i hele Danmark, også på øerne. Vi tilbyder et moderne udvalg af alle slags porte, f.eks. garageport, ledhejseport, rulleport, vippeport og alle former for industriporte. Vi er også specialister i hegn, porte og låger i smedejern. Hos os kan du få specialløsninger – uden at det koster en bondegård.

En port fra KJ Porte holder, virker, og ser godt ud. Sådan har det været siden 2009, hvor KJ Porte slog rødder i Kjellerup. I dag er vi en del af P.I.T. Hegn, men vores kontor og udstilling er i Midtjylland.

Uanset om du bor 3 eller 300 km væk, er vi din betroede samarbejdspartner. Du behøver kun ét telefonnummer, så kommer du i direkte kontakt med vores portspecialister.

Ekspertise i alle led

Hos KJ Porte sætter vi høje standarder for:

  • Jordnær rådgivning med forstand på både marked og produkter.
  • Solidt udvalg af alle typer af porte og låger til private og erhverv.
  • Skræddersyede løsninger, der opfylder krav til design, materiale og farve.
  • Smart portautomatik med mulig integration af intelligent teknologi.
  • Serviceaftale og garanti med professionelle eftersyn og vedligeholdelse.

Uanset om du ønsker at sikre adgangen til din ejendom eller at modernisere din facade, så er KJ Porte svær at komme udenom. Med blot ét tryk giver vi dig koden til en tryg hverdag, hvor det hele bare kører som smurt.

Få gratis opmåling

Kontakt os allerede i på 23749540 eller kontakt@kj-porte.dk

Navigation