Bomanlæg til Industri – hegn, bomme og pullerter

Bomanlæg - hegn, bom og pullerter fra KJ Porte

Sikker afspærring med bom og pullerter

En bomstærk løsning! En solid løsning til sikker og effektiv transport af varer og materiel er essentiel for mange virksomheder. Samtidig ønsker alle at holde uønskede gæster på den rigtige side af porten.

Med et bomanlæg fra KJ Porte, der kan bestå af både hegn, bom og pullerter, opnår du den ultimative kombination til både at styre trafik og sikre høj beskyttelse. Vi leverer komplette bomanlæg, der imødekommer alle moderne krav til design, funktionalitet og sikkerhed.

For mange industrielle virksomheder kan det være altafgørende med en sikker og effektiv transport af varer og materialer. Herudover kan det være en kritisk faktor at holde uvedkommende på den rigtige side af porten. Med et bomanlæg, der kan bestå af både hegn, bom og pullerter, kan du både trafikregulere og opnå høj sikkerhed på samme tid. Hos KJ Porte leverer vi komplette bomanlæg, der opfylder alle nutidens krav og behov til både design, funktionalitet og sikkerhed

Vi leverer løsninger eller enkeltprodukter:

 • Industrihegn
 • Automatiske bomsystemer
 • Vejbom
 • Stibom
 • Spærrebom
 • Svingbom
 • Løftebom
 • Fast og automatiske pullerter

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad du er på udkig efter. Vores rådgivning får du altid gratis!

Du vælger os, fordi vi giver dig koden til en tryg hverdag

Hos KJ Porte får du en totalløsning, hvor vi sørger for opmåling, vejledning, gode tips, montering, indkodning og indkøring. Kort sagt: Vi hjælper dig helt i mål med dit nye bomanlæg.

Kontakt os og tag os gerne så tidligt med i processen som muligt.

Bomanlæg med automatiske bom ved Kjellerup Fjernvarme

Vælg det rigtige bomanlæg

Med vores automatiske bomanlæg får du et enkelt og fleksibelt system, som kan dække åbninger fra 3-7 meter. Med en automatisk bom kan du trafikregulere og vælge, hvem der skal have adgang til området eller lagerplads. Der kan være mange fordele i at bruge automatiske bomsystemer til f.eks. parkeringspladser og boligområder, hvor man ønsker at opnå højere sikkerhed og bedre beskyttelse af bygninger, adgang og beboere.

Se også vores pullerter her

En bom er fremstillet af kvalitetsmaterialer i aluminium eller stål. Desuden er en automatisk bom udstyret med en sensor, der sikrer, at den f.eks. ikke lukker ned i en bil, som er ved at passere. Der er tænkt over sikkerheden i disse løsninger, så det handler mest om, hvad du har behov for. Skal bommen anvendes i mørke, kan den med fordel udstyres med et lysbånd og et blinklys, så den ses klart og tydeligt – også i mørket.

Gode råd om valg af bomanlæg

Der findes flere forskellige varianter af bomme i dag. De fleste er i galvaniseret udgave, men de kan også pulverlakeres, så du får en valgfri RAL farve. Når du skal vælge din kommende bom, kan du overveje disse faktorer:

 • Hvilken type adgangskontrol er nødvendig
 • Hvor ofte skal bommen bruges
 • Hvilke vejrforhold skal bomme kunne holde til
 • Har du brug for mere en bommen f.eks. også pullert løsning

Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige bom løsning.
Kontakt os for mere information!

Se også vores industri galleri her

Bomanlæg - automatisk bom til sikring af vejanlæg
Bomanlæg med vejsløjfe
Bomme og pullerte r- Installation af bomanlæg til ind- og udkørsel
Navigation