Bomanlæg til indkørsel

Specifikationer om bomanlæg

Vores automatiske bomanlæg fra NICE er et enkelt og fleksibelt system, der kan dække passager fra 3 til 7 meter. Bomarmen er lavet i et aluminiumsmateriale, og bommen er udstyret med en sensor, der sikrer, at den ikke lukker ned i en bil, der er ved at køre igennem.

Med et bomanlæg kan du trafikregulere, hvem der skal have adgang til dine private områder eller til udendørs lagerplads fx ved en tømrerhandel eller ved andre større forretninger. Det kan også være en stor fordel at have installeret et bomanlæg på større parkeringsområder ved virksomheder med mere. Sidst, men ikke mindst, bruges et bomanlæg ofte ved billetkontrol eksempelvis ved broer og færger.
Bommen på dit bomanlæg kan udstyres med et lysbånd og med blinklys, så man tydeligt kan se bommen, hvilket er en klar fordel i de mørke timer i vinterhalvåret. Dertil kan bommen også installeres med en vejsløjfe, der gør det muligt for den automatisk at åbne, når en bil nærmer sig.

Installation af bomanlæg

Der kan være mange årsager til gerne at ville have monteret et bomanlæg, hvorfor vi installerer hos både private og erhvervskunder. Vi har tidligere installeret bomanlæg ved både større forretninger, som en tømrerhandel, parkeringsområder ved virksomheder og ved fjernvarmeanlæg. Alt sammen har vores kunder til fælles, at de ønsker trafikregulere deres område.

Hos KJ Porte giver vi en god service, og vi sørger derfor både for levering og montering, når du bestiller et bomanlæg hos os. Vi ønsker at være fleksible i forbindelse med vores services, så vores kunder ikke behøver at skulle bekymre sig om noget. Vi levere hovedsageligt bomanlæg til Herning, Horsens, Silkeborg og Viborg, men kan også levere til hele Jylland og Fyn. Vi medbringer alle materialer, og vi sørger for at efterlade et flot resultat efter færdig montering. Selve installationen af et bomanlæg tager omkring en dags tid, naturligvis vil dette afhænge af størrelsen på opgaven, der skal udføres. Kontakt os med det samme og hør mere om muligheden for at få installeret et bomanlæg.

Læs blandt andet om pullerter her.

Installation af bomanlæg til ind- og udkørsel
Bomanlæg til ind- og udkørsel
Navigation