Gelænder – smukt og praktisk smedejerns gelænder

Smedejernshegn -Gelænder til altan eller terrasse

Øg sikkerheden med et gelænder af smedejern

Hvis du leder efter en måde at give dit hjem eller kontor et elegant touch, så kan et smedejernsgelænder være den perfekte løsning for dig. Hos KJ Porte kan du finde smukke og ikke mindste robuste gelændere i smedejern, der kan skræddersys til dine behov.

Prisen på vores gelænder afhænger af valg af design samt monteringsmulighederne. Uanset hvad du vælger, så får du her et gelænder, der er designet til at modstå selv meget hårde vejrforhold. Gelænderet kan derfor både anvendes indendørs som udendørs.

Et gelænder giver æstetisk forbedring og sikkerhedsmæssige fordele

Sikkerhed bør altid have højeste prioritet på altanen, og det er uanset, om du vælger smedejern eller andre materialer. Sørg derfor altid for at vælge en løsning, der opfylder dine sikkerhedskrav – og som passer til din stil og dit budget. Med et gelænder af smedejern får du et meget robust og solidt gelænder, der står stærkt i mange, mange år. Det vil hindre utilsigtet fald og skader, som kan ske, hvis du f.eks. glider uforvarende på en glat overflade. Og man kan jo opholde sig på en altan eller terrasse på forskellige tidspunkter hen over året, hvor gulvet kan være glat eller vådt.

Fortæl os hvad du ønsker dig, og vi ser på mulighederne sammen.

Æstetik, design og høj sikkerhed. Det ved vi en masse om hos KJ Porte, så ring gerne til os for en uforpligtende snak om de forskellige muligheder, designs og farver.

Skal vi sørge at opsætte et nyt smedejernsgelænder hos dig?

 

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud med eller uden opsætning af dit nye gelænder. Ønsker du, at vi sørger for det hele, tager vi gerne ansvaret, så du blot skal vælge design, farve og størrelse. Vores gelændere er (for fagfolk) enkle at installere, og vi kan derfor garantere, at din løsning kan være på plads inden for ganske kort tid – efter aftale naturligvis.

Kontakt os for en uforpligtende snak
Se også vores smedejernshegn her
Se også vores smedejernsporte

Navigation