Port til garage

Ny garageport – hvilken type skal jeg vælge?

Fra vippeport til ledhejseport med sidedør. Alt i garageporte

Bliv klogere på, hvilken type port du bør vælge til din garage

Når du skal vælge din nye port til din garage, er der mange ting at overveje. En garageport er nemlig en vigtig del af enhver garage og ejendom i det hele taget, da den ikke kun giver adgang til garagen og dens indhold, men den beskytter mod tyveri og ustadige vejrforhold. Når du skal vælge din nye port, har du i dag flere forskellige typer af porte at vælge mellem, så vi forstår godt, at det kan være svært at beslutte, hvad der er det bedste valg for dig og din familie.

Hos KJ Porte har vi specialiseret os i porte gennem mange år. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig helt i mål med en port, som du bliver glad for. Kontakt os derfor gerne, hvis du har brug for en snak omkring fordele og ulemper ved de forskellige slags porte. Herunder får du en kort oversigt over de forskellige slags garageporte, som vi kan hjælpe dig med.

Ledhejseport

Der er rigtig mange, der i dag vælger en ledhejseport. Det gør de på baggrund af både funktionalitet og udseende. En ledhejseport er en moderne type port med flere designmuligheder. Det er den type port, som rigtig mange skifter til, når de har været vant til en ældre vippeport.

En ledhejseport er opbygget af paneler, som er stablet ovenpå hinanden. Som standard hejses den lodret op og ruller op langs loftet. Det kræver derfor, at der er plads i loftet, så porten kan køre ind. Porten kan fås med både døre og vinduer. Panelerne fås med mange forskellige udtryk f.eks. træstruktur eller glat, og så er der en meget stor tilhørende farvepalette. Porten betjenes nemt både manuelt og med portautomatik, og så holder den din garage varm om vinteren, da den har en imponerende isoleringsevne.

Se vores ledhejseporte her

Ledhejseport med dør. Få en skarp pris

Vippeport

Tidligere var vippeporte klart det foretruknes valg, og du vil også se mange ældre vippeporte, hvis du tager en køretur i de forskellige villakvarterer. Udviklingen står naturligvis ikke stille inden for porte, og vippeporte er stadig et populært valg, fordi det er en pålidelig løsning. En vippeport fås i dag også som en flot og moderne port med et udseende, der kan designes, så det passer til jeres bolig. Langt de fleste vælger en vippeport, som er lavet, så det ligner træ. Vores vippeporte er fremstillet af stål, så du slipper for al malerarbejdet og får en port, der holder i mange, mange år.

En vippeport kræver god plads. Porten vipper op og ruller ind under loftet i nogle skinner. Der er derfor brug for plads både foran og bagved porten. Den er nem at betjenes, da du gør det med en enkelt vippebevægelse, som kun kræver én hånd. Du kan tilvælge at sætte en dør i porten, så du hurtigt og nemt kan komme ind i din garage uden at skulle åbne hele porten.

Porten fås både med og uden isolering og i mange forskellige, flotte farver.

Se vores vippeporte her

Vippeport - alt i garageporte og port automatik

Rulleport

Når du ikke er til en ledhejseport, så er det nok mere en rulleport, du bør se nærmere på. Rulleporte er stadig en type port, som er meget populær hos både virksomheder og private. Som hovedregel er et af argumenterne, at det er en pladsbesparende garageport, som bidrager med en meget høj grad af sikkerhed.

En rulleport består af smalle lameller, som ruller lodret op og folder sig praktisk sammen oppe under loftet. Det giver plads både foran porte og i rummet bagved. Porten betjenes nemt med en fjernbetjening eller et kodetastatur, og du kan vælge stort set den farve, du godt kunne tænke dig.

Uanset hvilken type port du vælger, så er det meget vigtigt, at garageporten bliver sat helt korrekt op. Dels for at sikre at porten fungerer, som den skal med jævn drift og uden larm, men dels også med jeres sikkerhed for øje. En port yder kun sin sikkerhed overfor det, der skal igennem den, når den fungerer 100% optimalt. Vi anbefaler derfor altid at få professionel hjælp til opsætning af den nye port.

Se vores rulleporte her

Rulleport er den pladsbesparende port til både privat og erhverv

KJ Porte - vi giver dig koden til en tryg hverdag

Vi giver altid gratis opmåling med i vores priser – og giver gerne en uforpligtende pris på jeres nye port.

Kontakt os her

Navigation