Garageport – ledhejseport

Garageport – fordele og ulemper ved en ledhejseport

Ledhejseport med dør - udskift fra vippeport. LJ Porte

Bliv klogere på, om du bør vælge en ledhejseport til din garage.

En ledhejseport er en moderne type af garageport, som har revolutioneret den traditionelle ”hejseport”. Med det moderne design og brugervenlige funktioner, er ledhejseporte blevet den i dag mest attraktive port type for alle typer af husejere, som søger en sikker, effektiv og stilfuld løsning til deres garage. Men hvad er fordele og ulemper ved en ledhejseport?

Fordele ved en ledhejseport:

Energibesparelse

En ledhejseport er energibesparende i forhold til de traditionelle hejseport, da den kun bruger strøm, mens den er i brug. Det reducerer dit enerforbrug og også din klima-påvirkning. I dag er det også et vigtigt parameter for mange husejere

Sikkerhed

En ledhejseport er designet med sikkerhed for øje. Den har en automatisk slukfunktion, der sikrer, at porte lukker fuldstændigt, når den er åbnet.

Stilfuldt design

En ledhejseport er en stilfuld løsning og dermed et moderne element, du kan tilføre din garage. Den har en unik udformning og kan tilpasses til din garages stil og farve. Får du hjælp fra KJ Porte, så kan vi hjælpe dig med at tilpasse porthullet, så den passer præcist til din nye garageport – uden at du får brug for håndværkere

Lang levetid

En ledhejseport er konstrueret, så den har masser af levetid. Den er udformet af solide materialer og bygget til at kunne holde i al slags vejr. Det betyder, at du køber dig en port, der bliver installeret, og så behøver du kun at rengøre den af og til for skidt og evt. algebelægning. Vil du være sikker på, at alle de automatiske dele altid fungerer, kan du hos KJ Porte tilkøbe portservice, hvor vi én gang årligt (eller efter aftalt behov) gennemgår alle dele af din port for dig.

Læs mere om portservice her

Ulemper ved en ledhejseport

Pris

For nogen kan prisen synes som en dyr løsning sammenlignet med en traditionel hejseport. Det kan være en kostbar løsning for dem, som ikke har et stort budget sat af til istandsættelse af deres garage. Prisen skal naturligvis holdes op i mod de fordele, der er beskrevet tidligere

Installation

En ledhejseport kan være meget svær at installere selv sammenlignet med en traditionel hejseport. Vi anbefaler altid, at vi sørger for installationen, så vi er sikker på, at den virker, som den skal – med sikkerheden for øje.

Begrænsninger

En ledhejseport kan have nogle begrænsninger i forhold til mål og styring. Den fås naturligvis i flere forskellige størrelser men ikke i alle. I forhold til automatikken så vil den ikke kunne styres fra et fjernsted men med de tilhørende betjeningsenheder som f.eks. tastatur eller fjenbetjening. Porten kan ikke åbnes og lukkes samtidigt.

Kræver strøm installation

En ledhejseport kræver strøm for at kunne fungere. Hvis der ikke er strøm i garagen, er der derfor behov for en sådan installation, førend den kan installeres. Hvis strømmen afbrydes, vil porten ikke kunne åbnes eller lukkes manuelt, indtil problemet er løst. Derfor kan det være en rigtig god idé at installere en dør i porten eller ved siden af.

Læs mere om vores døre til garageporte her

Alt i alt kan vi til enhver tid anbefale en ledhejseport som garageport. Det er en attraktiv mulighed for stort set alle, der netop er på udkig efter en sikker, effektiv og stilfuld løsning til garagen. Selvom der kan opstilles nogle ulemper som f.eks. pris og installation, så er her tale om en éngangs omkostning, og du får en port, som giver super funktionalitet og skaber en stilfuld indgang til din garage – end hvad en traditionel hejseport kan gøre.

Læs mere om vores ledhejseporte her

Er du interesseret i en lignende port?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Du vælger os, fordi vi giver dig koden til en tryg hverdag

Hos KJ Porte får du en totalløsning, hvor vi sørger for opmåling, vejledning, gode tips, montering, indkodning og indkøring. Kort sagt: Vi hjælper dig helt i mål med din nye port.

Kontakt os og tag os gerne så tidligt med i processen som muligt.

Ny-og-smart-garageport-til-10.895,-.-Buet-ledhejseport-fra-KJ-Porte
Navigation