Udskiftning af din ældre port til en ny ledhejseporte

Er din gamle port blevet for nedslidt?

Få et godt tilbud på udskiftning af din gamle garageporte – komplet med inddækning og lækker finish!

Garageport - få udskiftet din vippeport med en ledhejseport

Lad os fortælle dig om de mange fordele ved at udskifte din ældre port til en ny ledhejseport

Hos KJ Porte leverer, installerer og servicerer vi porte, låger og hegn til private boligejere. Vi gør det, fordi vi godt kan lide det! Og vi gør det, fordi vi er dygtige til det! At udskifte din ældre port med en ny port, som kunne være en ledhejseport, har mange fordele. Lad os nævne blot et par stykker af dem for dig her:

Det hurtige svar:

For det første får du en mere moderne og stilfuld port, der bidrager til at forbedre udseendet på dit hjem. En ny port kan gøre dig glad, fordi den er pæn at se på. For det andet kan en ledhejseport være mere sikker og stabil end en ældre port. Og endelig kan en ny port også spare dig for tid og besvær.

Fordel nr 1 –  din egen sikkerhed

Når du overvejer at skifte din ældre port ud med en ny ledhejseport, bør du først tage højde for din egen og andre beboeres sikkerhed ved at have fokus på portens ydeevne. Ledhejseporten lukker og åbner hurtigere, så du ikke skal spilde tid på at stå og vente på, at porten åbner eller lukker. Dette kan faktisk være en god og praktisk årsag under den danske vinter, hvor det kan være ubehageligt at stå udenfor i længere tid.

Fordel nr 2 – større sikkerhed ift. tyveri og indbrud

En anden fordel ved en ledhejseport er, at den er mere langt meresikker end en ældre port. Portens konstruktionsmateriale er mere holdbart og stærkt, hvilket gør det sværere for indbrudstyve at bryde igennem. Derudover kan du også altid tilføje ekstra sikkerhedsfunktioner, f.eks. en elektronisk lås, der kræver en kode for at åbne porten.

Fordel nr 3 – Spar tid og kræfter

En 3. fordel ved at installere en ny ledhejseport er, at porten kan spare dig for tid og besvær. Hvis du tidligere har haft besvær med at få din gamle port til at fungere korrekt, kan du ved at udskifte den til en ny og mere moderne port undgå disse problemer – og spare tid på at skulle justere den gamle port. En ny port er også nemmere at håndtere end især en ældre vippeport, der kræver kræfter at skubbe op. Du sparer rigtig mange kræfter ved en let og selvkørende port.

 

Fordel nr 4 – Skil dig ud fra nabolaget med en flot port farve

Endelig kan du også forbedre udseendet på dit hjem ved at installere en ny ledhejseport. Der findes mange forskellige typer og farver, som kan tilpasses til netop dit hjem og dine ønsker. Dette kan være med til at skabe et moderne og stilfuldt hjem. Du kan vælge ”at ligne de andre”. Du kan også vælge at sætte kulør på porten, som kan skille sig ud fra nabolaget.

Fakta om vores kvalitets ledhejseporte

En ledhejseport er den ideelle løsning, hvis du er på udkig efter en sikker og praktisk portløsning. Ledhejseporte bruges både i private hjem og hos virksomheder. Mange vælger denne type port pga. den robuste konstruktion og nemme betjening.

En ledhejseport er kendetegnet ved dens opbygning af separate sektioner, der kan åbnes og lukkes ved hjælp af en motor eller en fjernbetjening. Det giver dig mulighed for at åbne porten på en effektiv måde – uden at skulle bekymre dig om pladsen omkring porten. En ledhejseport er også kendt for en imponerende isoleringsevne, som gør dem til et yderst effektivt valg ift. varmebesparelse og bæredygtighed.

En ledhejseport fra KJ Porte er lavet af kvalitetsmaterialer. Den er holdbar og elegant, og så fås den i mange forskellige farver. Med vores port får du høj sikkerhed, praktisk komfort og stil. Og så er de designet til at kunne modstå stort set al slags vejr.

Læs f.eks. historien om Ejvinds skifte til en ny ledhejseport lige her

Alt i alt kan en udskiftning af en ældre port til en ny ledhejseport have mange fordele. Det gælder både ydeevne, sikkerhed og udseende, og du kan spare tid og besvær.

Se vores udvalg af garageporte her

Se vores ledhejseporte her

Ledhejseport - skift din ældre port ud med en ny garageport
Navigation