Fra vippeport til ledhejseport

Garageport - få udskiftet din vippeport med en ledhejseport

Ejvind er frisk og frejdig
men gider ikke mere at skubbe sin vippeport!

Ejvind bor i Randers. I mange år har han været rigtig glad for sin røde vippeport, men han var blevet træt af altid at skulle skubbe porten op og i. Han kom ind forbi KJ Porte en dag med et ønske om at få udskiftet sin gamle vippeport med en ny ledhejseport med port automatik. For som Ejvind siger, så er en ny port jo også pænere!

Vippeporten blev udskiftet med en ledhejseport

Ejvind valgte en flot, antrazit ledhejseport med port automatik, som han kan betjene via en fjernbetjening. Porten skulle sættes i en gammel garage, og det var vigtigt for ham at vælge en portspecialist, som kunne udføre hele opgaven. Der skulle nemlig udføres lidt ekstra arbejde for at få den nye port til at passe ind i det eksisterende porthul. En vigtig ting er som altid også prisen: opgaven skulle være til en pris, som Ejvind kunne og ville betale.

Hvorfor Ejvind valgte KJ Porte

For Ejvind var det vigtigt, at vi kunne præsentere en god komplet løsning inkl. montering af en ramme for porten, samt at vi kunne guide ham i det, han selv ønskede at forberede. Han valgte os også, fordi vi har ry for at levere et godt stykke arbejde, og den anbefaling han havde fået, gjorde os glade.

Vi aftalte et besøg hos ham med opmåling og gennemgang af vores løsning og aftale om opgaven. Hos KJ Porte er besøg hos kunden, rådgivning og opmåling altid gratis.

Hos Ejvind gjorde vores montør sig som altid umage. Ejvind fik en god og færdig løsning til en pris, som var tilfredsstillende for alle parter.

Læs mere om vores ledhejseporte her

Er du interesseret i en port som Ejvinds?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Fakta om denne ledhejseport

  • Ledhejseport med store felter, som giver ro og meget let at holde rent.
  • Farve: antrazit
  • Standard 40mm isolering
  • Bredde 270 og højde 190cm
  • Limtræ som portramme
  • Cardin med 2 fjernbetjeninger
Garageport - fra vippeport til ledhejseport
Navigation