Smedejernsport – smart skydeport

Smedejernsport - automatisk skydeport til privat have

Smart skydeport til den private indkørsel

Alt kan designes i dag, men også en skydeport? Ja da …

Har du valgt en skydeport af smedejern som port til din indkørsel, er den det allerførste, du møder på vej ind til din ejendom. Den indgår derfor som et meget vigtigt element i helhedsindtrykket både for dig selv og for dine gæster – og skaber en følelse, når du træder ind på matriklen. Den skal selvfølgelig være både pæn at se på og falde så naturligt ind i helheden muligt, når det nu er ens bolig.

Så .. Behov, funktionalitet, løsning og ikke mindst designet spiller en vigtig rolle, når du skal vælge den helt perfekte port til din indkørsel. Hos KJ Porte tilbyder vi sikre og solide smedejernsporte, og naturligvis tilbyder vi et moderne og up-to-date tidssvarende design – som en smart skydeport er.

Alle vores smedejernsporte fås i forskellige modeller, størrelser og design. Det er helt op til den enkelte, hvilket design der matcher bedst muligt. Stilarten kan variere fra det nostalgiske og romantiske til de moderne, arkitektoniske lige linjer.

Smart og super funktionel skydeport står nu i Risskov

Vores kunde i Risskov havde brugt rigtig meget energi på at lave en ny indkørsel med et flot lamel plankeværk. Derfor var det meget vigtigt for ham at få en flot skydeport i et pænt, stilrent og elegant design, som kunne matche det flotte plankeværk. Skydeporten skulle også lukke for indkørslen, uden at virke alt for bastant.

Valget faldt på denne flotte port i et nyt design. Port serien hedder Modern og farven er sort RAL. Modern serien lukker af, men de store paneler med mellemrum giver rene linjer. Det skaber ro for hele det visuelle udtryk, og spørger du os, så var denne port model er det helt perfekte valg til et flot plankeværk.

Vores kunde var også meget begejstret for løsningen, og det er jo sådan en ting, der gør os rigtig glade, for vi kan rigtigt godt lide vores arbejde med at sætte de her porte op!

Læs mere om vores smedejernsporte her

Er du interesseret i en lignende port?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Smedejernsport - skydeporte til private og erhverv
Smedejernsport - moderne skydeport til den private indkørsel
Smedejernsport - flot skydeport til privat have
Hegn og moderne smedejernsport - alt i porte og låger til private
Navigation