Smedejernsport – Dobbelt skydeport

Smedejernsport---dobbelt-skydeport-i-smedejern.-KJ-Porte

En virkelig smuk smedejernsport
– til den største private bolig i Viborg kommune

Ikke alle dage er ens, og heldigvis for det. Vi har opsat mange skydeporte efterhånden, men alligevel kommer der opgaver ind, som er lidt uden for sædvanlige. Det gælder for denne opgave, som vi har løst for en kunde i Viborg.

Når man bygger den største private bolig i Viborg kommune, er det ikke ligegyldigt, hvilken port man vælger til indkørslen. Porten er det første, man møder og som er med til at give det første indtryk af hele ejendommen.

Vi har til denne superflotte ejendom opsat en smedejernsport, som består af 2 skydeporte, der kan åbne og lukke uafhængigt at hinanden. Portene matcher i mål med de tykke, murede søjler, der matcher resten af huset.

En smedejernsport fås i mange forskellige designs og farver. Her er valgt en stilfuld, klassisk model med buet top. Farven er sort – og porten matcher på fornemmeste vis op mod resten af arkitekturen.

En af fordelene ved netop denne type smedejernsport er kombinationen af det klassiske med det moderne. En skydeport er en supersmart, moderne port, som kun kræver plads ud til siderne og kan udstyres med nutidig port automatik med individuelle betjeningsmuligheder, som der er behov for.

Læs mere om vores smedejernsporte her

Er du interesseret i en lignende port?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Navigation