Ledhejseport til stålcarport – nybyggeri

Ledhejseport---få-en-ny-port-med-smart-port-automatik

Godt håndværk – En ledhejseport til en ny stålcarport er ikke et projekt som de fleste!

En garage kan have mange former. I dag har vi mange porte til nybyggerier og nybyg i dag er ofte unikke løsninger. Men vi kan montere garageporte – og som her en ledhejseport – i stort set alle slags bygninger. Det handler kun om erfaring, kreativitet, omhu og godt håndværk at få tilpasset port og ramme i det porthul, som den valgte port skal monteres i.

Det er ikke en hverdags opgave for os i KJ Porte at montere en ledhejseport i en stålcarport, men det betyder ikke, at vi ikke kan løse en sådan opgave. En stålcarport er ikke forberedt for en port. Vi har her lavet en tilpasset løsning med en ledhejseport i et moderne design.

En ledhejseport kan altid tilpasses efter mål

Vores kunde ønskede at få installeret en ledhejseport for sammen med en beklædning at få en lukket garage. Og som falder godt i med resten af ejendommen. Vores kunde har bygget et nyt hus og han værdsætter løsninger af høj kvalitet og høj standard – og at løsningerne matcher hinanden i forhold til design og udtryk.

En stålcarport er på ingen måde forberedt til en ledhejseport. For at kunne montere denne port har vi bygget en ramme i limtræ. For at gøre det pænt og harmonisk samt med minimalt vedligehold har vi også monteret inddækning i samme farve som porten.

Det blev til en rigtig flot løsning – og endnu et pænt og ordentligt stykke port arbejde af vores montører!

Læs mere om vores ledhejseporte her

Er du interesseret i en lignende ledhejseport?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Fakta om denne ledhejseport

  • Port med 40mm høje glatte paneler i antrazit
  • Bredde 5,5m og højde 2,21m
  • Cardin automatik med fjernbetjeninger
ledhejseport---nye,-moderne-ledhejseporte.-Hurtig-montering
Ledhejseport---flotte-porte-med-og-uden-døre
Ledhejseport---porte-til-skarpe-priser
Navigation