Industriport med portautomatik

Industriport---alt-i-industriporte-og-portautomatik

Hos KJ Porte sælger vi “ikke bare” en port. Vi sælger også rådgivning!

Når det gælder opsætning og installation af en industriport, så handler det ofte om det gode samarbejde. I al den tid vores firma har eksisteret har vi haft et rigtigt samarbejde med både entreprenører, byggefirmaer, tømrermestre mv., hvor vi løser forskellige port opgaver – som denne industriport, vi har været med til at sætte op hos en kunde i Silkeborg.

En tømrermester har sine stærke kompetencer til en del af arbejdet, og vi har vores. Vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning, og i det samarbejde er vejledning og rådgivning omkring forarbejdet samt at finde frem til den helt rigtige type industriport en del af opgaven.

Industriport til udlejningsejendom i Silkeborg

Denne industriport er opsat i en udlejningsejendom i Silkeborg i et samarbejde med den lokale tømrer. Der var brug for en totalløsning med udskæring af hul til porten i en dobbelt murstensmur. Det vil sige inkl. forstærkning, inddækning og en maksimal porthøjde.

Det særlige ved denne port løsning er, at vi ved at vælge en lavløft port med ekstra højde undgår bøvl med installationer ovenover porthullet, hvilket var et ønske fra ejeren af udlejningsejendommen.

Porten er monteret med fuld industriautomaitk inkl. sikkerhed, som bl.a. er gjort med fotoceller.

Læs mere om vores industriporte her

Er du interesseret i en lignende port?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Industriporte---ny-industriport-med-port-automatik
Navigation