Dobbelt garageport

Ny-garageport---få-en-dobbelt-port-fra-KJ-Porte

En garageport på specialmål – dobbeltgarage og redskabsgarage

Hos KJ Porte siger vi aldrig nej til opsætning af en ny garageport, for vi kan stort set altid finde en god løsning i samarbejde med vores kunde. Denne opgave er en specialløsning, som vi har udført i Karup. Det er en stand-alone løsning, for det ikke hver dag, at vi monterer en garageport med full-vision vinduer i 2 x 6 meters bredde. Men det er en super, super funktionel og flot løsning! 2 fluer med ét smæk.

Vores kunde havde et ønske om en kombineret bilgarage og redskabsgarage i samme bygning. Der skulle være plads til både biler og redskaber, men det skulle alligevel være med mulighed for individuel åbning.

2 nye porte blev til dobbeltgarage og redskabsgarage

Bygningen var meget bred med en indkørselsåbning på 12 meter, og der skulle derfor tænkes ud af boksen. Ønsket var, at det skulle være let at køre ind og ud, og så skulle der være en separat åbning for henholdsvis biler og redskaber.

Vi har opsat 2 stk. 6 mtr. porte ved siden af hinanden, som fungerer som en stor garage. Hele fronten kan åbnes op, men de 2 porte kan også åbnes individuelt via 2 separate portautomatikker. For at skabe en god atmosfære med lysindfald faldt valgt på garageporte med full-vision vinduer. Hele porten bliver samlet 12 meter bred med vinduer fra væg til væg.

Læs mere om vores garageporte her

Er du interesseret i en lignende garageport?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Fakta om disse porte

  • 2 stk porte i bræddestruktur og antrazit
  • 2 x 6m – 12m ialt
  • Cardin port automatik med fjernbetjeninger kodet så portene kan åbnes individuelt
Garageport---dobbeltport-til-garage-og-redsskabsrum
Garageport---dobbelt-port-fra-KJ-Porte
Navigation