Dobbelt garageport til nybyggeri

Garageport---dobbelt-port-til-garage.-KJ-Porte

Det perfekte valg – en garageport til dobbeltgarage i en kvalitet som matcher et nyt hus

En garageport kan ved første tanke synes som en ret simpel opgave. Den skal jo bare køre op og i, men når man bygger et helt nyt hus, skal der tænkes mange tanker: Løsningen og designet skal passe til husets byggestil samt omgivelserne.

Med en ny garageport er det ret vigtigt, at porten virker hver eneste gang, og at løsningen matcher de behov, som en familie har i dagligdagen. Og når behovet er en 6 meter bred garageport, er det ikke ligegyldigt, hvilke valg der bliver taget.

Vi har her løst opgaven med en dobbelt garageport i en glat, sort udgave med høje paneler og frontmonterede fjedre. Porten betjenes via fjernbetjening og kodetastatur.

Den moderne garageport bliver en del af hele udtrykket

En dobbelt garageport med høje felter giver rene linjer. De rene linjer giver ro i det visuelle udtryk. Spørger du os, så er denne løsning det perfekte valg til et nyt, flot hus!

  • Teknisk er valget af de frontmonterede fjedre til en bred dobbelt port det helt rigtige, da det er en port konstruktion, som altid bare kører og kører
  • Visuelt er vores kunde rigtig glad, fordi fjedrene sidder oven over porten, dvs. at de er gemt væk. De forstyrrer dermed ikke helhedsbilledet inde i garagen

Denne port er leveret med en stærk port automatik med kraft overskud. Det betyder, at den – uden hård belastning – kan klare at håndtere hele porten, trods de 6 meter i bredden. Vi kan altid justere kraften på automatikken. Dette er en af de ting, vi altid gør os umage med hos vores kunder – for en port er ikke bare en port.

Læs mere om vores garageporte her

Er du interesseret i en port som denne?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Fakta om denne port

  • Garageport i sort med høje paneler og glat design og 40mm isolering, som giver en rigtig god isolering
  • Bredde 6m og højde 2,17m
  • Cardin automatik med fjernbetjeninger
Navigation