Mange muligheder med smedejernslåger

Smedejern er et fantastisk materiale, der byder på høj kvalitet og årelange traditioner. Smedejern, der er behandlet rigtigt, vil blive ved med at holde år efter år. Med en fremskreden teknologi er smedejernslåger ikke kun dekorative, men fungerer også som en enormt funktionel sikring af din ejendom.

Med den korrekte behandling vil dine smedejernslågers overflade endda også kunne holde til det danske vejr, der ellers kan være hårdt ved jern. Wisniowskis produkter, som vi hos KJ Porte sælger, er særligt kendt for deres patenterede overfladebehandling, der sikrer en dobbelt beskyttelse.

Hos KJ Porte ønsker vi altid at kunne hjælpe vores kunder, uanset hvilke behov og ønsker, de skulle stå med. Vi har et stort udvalg af smedejernslåger, og vi er sikre på, at vi også har noget, der vil falde i din smag. Du kan blandt andet få smedejernslåger med følgende funktioner:

  • Skydeportelang levetid og komfortabel adgang til din ejendom.
  • Dobbeltlåge få en luksuriøs sikring af din ejendom.
  • Havelågeen smuk havelåge med højteknologisk sikring.
  • Hegnen elegant afgrænsning af dit privatliv.

Kontakt os i dag på telefon: 70 87 23 27 eller mail: kontakt@kj-porte.dk, for et uforpligtende tilbud.

Smedejernslåger til enhver smag

Hos KJ Porte har vi et bredt udvalg af smedejernslåger, så du kan vælge en løsning, der dækker dine behov og ønsker, både de praktiske og de mere dekorative. Er du mest til en moderne eller klassisk stil? Vælg en smedejernslåge der passer til dit hus og resten af din grund, så du får et flot helhedsresultat. Med en flot smedejernslåge byder du gæster velkommen til din ejendom eller virksomhed med stil. Smedejern har en flot elegance over sig, der både er hyggelig og professionel, hvorfor det er et materiale, der både kan bruges af private såvel som erhvervskunder.

Hos KJ Porte har vi et bredt udvalg inden for smedejern, og vi har alt mellem helt klassiske smedejernsmodeller til mere enkle og moderne modeller. Se vores katalog igennem online og find allerede nu ud af, hvilken smedejernsmodel, du ønsker at investere i. Vil du hellere se vores modeller i virkeligheden, åbner vi vores udstilling efter aftale. Kontakt os med det samme og hør mere om, hvad vi hos KJ Porte kan gøre for dig.

Smedejernslåger og teknologi

Ved smedejernslåger oplever du sammensmeltningen af ældgamle smedetraditioner med ny og moderne teknologi. De fleste smedejernslåger fås fjernstyrrede, hvilket gør din eller dine gæsters entre endnu mere elegant. Den elektroniske styring af dine låger vil også være med til at skabe en endnu højere sikkerhed for dig og din familie.

Skydeporte – vores mest solgte

Motoren, der styrer din skydeport, sidder inde i søjlen på lågen og er på den måde en integreret del af designet. Så selv med højteknologiske sikrings- og styresystemer, behøver du ikke at skulle gå på kompromis med æstetikken og det elegante udtryk, en smedejernslåge udsender.

Navigation