Brandport fra KJ Porte

(siden er under opbygning. Kontakt os for mere info om vores brandporte!)

Brandsikring er vigtigt og bygninger opdeles i brandceller. Der er ofte krav til brandsikring i form af en brandsikker skydeport mellem brandceller. Som totalleverandør af porte tilbyder KJ Porte også brandsikre skydeporte både salg, montering, eftersyn og service. Vi klarer opgaven!

Industri brandport

Kravene til en brandport bliver mere og mere restriktive. Det skyldes, at de forskellige standarder for brandsikkerhed i stigende grad strammes i takt med innovationen – og de nye muligheder for at højne sikkerheden. En brandport er ofte en hejseport, som fungerer på samme måde som en almindelige hejseport.

Brandsikring er vigtigt og bygninger opdeles i brandceller. Der er ofte krav til brandsikring i form af en brandsikker skydeport mellem brandceller.

Brandporten er som udgangspunkt designet til at begrænse spredningen af ild og røg. Samtidigt hjælper den med at beskytte både bygning og beboer/ansatte mod skader og farer. Hos KJ Porte går vi op i et æstetisk design, også når det gælder brandporte. Derfor fås vores porte i forskellige størrelser, former og materialer. Oftest bruger vi stålporte uden glas i dag.

Alle vores brandporte er testet og certificeret i overensstemmelse med de gældende europæiske bestemmelser. Vores brandporte har den højest mulige klassificering, og det er vigtigt, at du vælger en pålidelige og erfaren leverandør/portmontør, der kan sikre dig, at alle relevante standarder og forskrifter opfyldes.

Vi ved alt, hvad der er værd at vide om både brandporte og brandbeskyttelsesløsninger til enhver type bygning!

Inspiration – galleri

I vores galleri kan du se de forskellige typer porte som f.eks. ledhejseporte, rulleporte og vippeporte, som alle går under betegnelsen garageporte.

Se galleri her

Brochurer

Find inspiration til din næste port i vores brochurer. Finder du ikke, hvad du søger, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 23 74 95 40, eller sende os en mail på: kontakt@kj-porte.dk

Se brochureoversigt

Du vælger os, fordi vi giver dig koden til en tryg hverdag

Hos KJ Porte får du en totalløsning, hvor vi sørger for opmåling, vejledning, gode tips, montering, indkodning og indkøring. Kort sagt: Vi hjælper dig helt i mål med din nye port.

Kontakt os og tag os gerne så tidligt med i processen som muligt.

Navigation