Port – til industri, landbrug og erhverv

Ny port til industri og erhverv generelt – hvilken type skal jeg vælge?

Rulleport fra KJ Porte - alt i porte og industriporte

Bliv klogere på, hvilken type port du bør vælge til din industri bygning

Stor som en ladeport – mindre kan ikke gøre det! Nogle gange skal porte være stor, andre gange mindre. Uanset hvilken type port du er på udkig efter, så kan de fleste porte tilpasses i størrelsen på den ene eller anden måde, så det er mere funktionaliteten ved de forskellige porte, som kan være værd at overveje, før du beslutter dig. Industriporte kan være både til bygninger og til indkørslen. Herunder tager vi dig med på en lille rundtur vedrørende de porte, der kan sikre bygninger. Ud over selve funktionaliteten er der naturligvis andre parametre, der kan være værd at overveje som f.eks. design, farvemuligheder, tilpasningsmuligheder med døre og vinduer samt budgettet.

Hos KJ Porte har vi specialiseret os i porte til industrien, landbrug og erhverv generelt gennem mange år. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig helt i mål med en port, som du bliver glad for. Kontakt os derfor gerne, hvis du har brug for en snak om fordele og ulemper ved de forskellige slags porte. Herunder får du en kort oversigt over de forskellige slags industriporte, som vi kan hjælpe dig med.

Ledhejseport

En ledhejseport er den sektionsopdelte port med et robust design, der kan modstå alt lige fra vejrets luner til det daglige slid. Det kan også være, at porten dagligt skal kunne køre op og ned over hundrede gange om dagen, og her har du behov for en port med pålidelig drift og høj sikkerhed.

  • Sikker i alle faser af åbningen og lukningen – både manuelt eller automatisk.
  • Tilpassede fjedre sikrer en 100% afbalanceret port, som øger sikkerheden.
  • Større porte er styrket med vindforstærkere, som afstiver hele konstruktionen.
  • Valgfri farve, så porten matcher virksomhedens image.

Ledhejseporte fås i mange forskellige designs ift. til overfladestrukur og i rigtig mange forskellige farver, så denne type port kan nemt tilpasses til f.eks. en virksomheds image eller branding farver. Dette er også en isoleret port, som fås med forskellige tykkelser af isolering

Se vores ledhejseporte her

Industri ledhejseport - til fabrik og bilforhandlere

Rulleport

Hvis du er på udkig efter en port, der yder høj sikkerhed og som er en bundsolid, moderne løsning, så er en rulleport et muligt valg. Denne port kræver ikke meget plads, da dens lameller ruller sammen over porthullet. Det betyder, at der ikke monteres skinner i loftet, som en ledhejseport har brug for. Da porten ruller op, kræver den ikke plads foran sig heller. En rulleport er en moderne port, der ofte anvendes til industrianlæg, værksteder, lagerhaller eller til landbrug.

En rulleport er på samme vis som en ledhejseport isoleret, dog tilbyder den ikke samme isoleringsevne. Rulleporte er nemme at tilpasse og kan laves MEGET høje, hvilket især gør sig gældende til landbruget. Også denne port fås i mange forskellige farver.

Se vores rulleporte her

Industriport - rulleport til lagerbygning

Skydeport

En skydeport hører til en af de nyere kategorier af porte, og den teknologiske udvikling har sat sit præg på disse typer af porte. Både materialer og funktionalitet er helt i top, så med en skydeport opnår du en meget høj grad af sikkerhed. Disse port findes både i en indvendig version, der anvendes til sikker rumadskillelse, og med en tophængt skydeport har du mulighed for at adskille og aflukke for selv meget store arealer. Skydeporten fås også som udvendig versio

Både indvendige og udvendige skydeporte er tophængte, glider snildt og hurtigt til siden, hvilket kræver minimal plads. Begge typer skydeporte fås i både enfløjs- og tofløjsversioner – og i stort set alle regnbuens farver.

Alle skydeporte fås med smart portautomatik med adgangskontrol, der kan tilpasses enten eksisterende system, eller vi kan være behjælpelige med et nyt, medfølgende alarmsystem.

En udvendig skydeport bruges også ofte som en brandsikker port. Kontakt os for mere information omkring brandporte, krav og hvilke certificeringer, der hører til disse typer af porte.

Se vores skydeporte her

Skydeport - tophængt port til rumadskillelse

Foldeport

En foldeport er til dig, der har et budget til port, der koster lidt mere i indkøb. Det er en topmoderne port, som ikke bare er sikker men enorm pålidelig i drift. En foldeport er en fuldautomatisk port, hvor de forskellige sektioner foldes sammen. Porten anvendes oftest til f.eks. udstillingslokaler, hvor hele porten kan være udformet med glaspartier eller til messehaller og lufthavne med mere eller mindre glas i porten. At anvende en glasport på denne måde er en meget elegant løsning, men det smarte er også, at porten stort set ikke kræver plads, da den folder sig sammen i portlinjen.

Selvom en foldeport skulle være udformet med glassektioner, er den lige så sikker og holdbar, som skulle den bestå af heldækkende sektioner. Denne port kan modstå selv de mest barske vejrforhold.

Vi kunne fortælle rigtigt meget om denne type port, da den kan tilpasses ethvert formål og designes efter specifikke behov, så kontakt os gerne for flere tekniske informationer!

Se vores foldeporte her

Skydeport - tophængt port til rumadskillelse

Andre nyttige links

Portautomatik

Portservice

KJ Porte - vi giver dig koden til en tryg hverdag

Vi giver altid gratis opmåling med i vores priser – og giver gerne en uforpligtende pris på jeres nye port.

Kontakt os her

Navigation