Industriel ledhejseport

Industriel ledhejseport – fordele og ulemper ved en ledhejseport

Sikker industri ledhejseport fra KJ Porte

Bliv klogere på, om du bør vælge en ledhejseport til din virksomhed.

Som virksomhedsejer ved du, at det er afgørende at sikre din virksomhed mod f.eks. uheld, forurening, hærværk og ubudne gæster. En ledhejseport som industriport er en smart og moderne løsning, som i dag også er blevet manges foretruknes valg. En ledhejseport kan både anvendes som en indvendig port til adskillelse af f.eks. produktion og lager og som en sikker udvendig port som indgang til din virksomhed. Vores industrielle ledhejseporte er specielt designet til at matche dine behov – og som garanterer dig en sikker og effektiv drift.

Fordele ved en industriel ledhejseport:

Høj sikkerhed

Vores ledhejseporte er udviklet med høj sikkerhed i fokus. De er konstrueret til at kunne hold til mange åbninger/lukninger hver dag og kan både åbnes/lukkes manuelt eller automatisk. Det reducerer risikoen for arbejdsulykker.

Tilpasningsvenlig

En ledhejseport kan tilpasses næsten, som hjertet begærer. Modellerne fås i forskellige størrelser og af forskelligt materiale, som giver porten det udtryk, man ønsker f.eks. glat overflade eller noget, der ligner træstruktur. Hos KJ Porte kan vi tilpasse næsten enhver ledhejseport til et eksisterende porthul, så du ikke behøver at tilkalde håndværkere.

Energibesparende

En industriel ledhejseport er udviklet med øje for reduktion af energiforbruget i din virksomhed. I en verden hvor ord som bæredygtig og verdensmål kommer mere og mere på tale, kan det også være en overvejelse værd, når du skal have installeret en ny port. Ved at vælge en ledhejseport med automatisk åbne/lukke funktion, bruger den kun strøm i det øjeblik, det foregår. En åben port er også med til at ventillere.

Holdbarhed

Vores industrielle ledhejseporte er konstrueret til at holde i så mange år som muligt. De gode materialer reducerer behovet for vedligeholdelse og reparationer. Vi anbefaler dog, at du altid sørger for at overholde det årlige og lovpligtige eftersyn af din port, så sikkerheden holdes intakt. Hos KJ Porte kan vi hjælpe dig med portservice.

Læs mere om vores portservice her

Ulemper ved en industriel ledhejseport

Højere omkostninger

En industriel ledhejseport er både udført i et moderne design, specielt udvikle til at kunne matche den enkeltes behov. Dette alene betyder en højere pris end en traditionel industriport eller hejseport. Herudover er porten udført i kvalitetsmaterialer, og gode, holdbare materialer vil altid koste lidt mere end de billigere porttyper, der også findes på markedet.

Kræver professionel installation

En industriel ledhejseport kræver professionel montering, da selve installation er mere kompleks end andre typer porte. Det betyder også en lidt længere installationstid, men hos KJ Porte har vi installeret rigtig mange industrielle ledhejseporte, så også ved denne porttype vil vi være effektive på tiden, når vi opsætter porten. Vi anbefaler altid at få professionel hjælp til installation af en industriel ledhejseporte.

Begrænsninger ved åbningssystemer

Vores ledhejseporte er designet til at kunne åbne og lukke helt automatisk, og der medfølger derfor altid brugervenlig portautomatik med, som kan tilpasses ift betjeningsmuligheder. Det kan f.eks. være med et tastatur med kode på porten samt fjernbetjeninger. Porten er dog begrænset på den måde, at den ikke kan fungere både som en manuel og automatisk porte.

Læs mere om vores portautomatik her

Vores industrielle ledhejseporte er både en effektiv og supermoderne port til stort set enhver form for virksomhed. Designet kan vælges, så det passer til bygningerne, og med valg af den helt rigtige farve kan porten f.eks. også matche brand og logo. Med en industriel ledhejseport øger du sikkerheden og effektiviteten i den daglige drift.

Læs mere om vores ledhejseporte her

Er du interesseret i en lignende port?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Du vælger os, fordi vi giver dig koden til en tryg hverdag

Hos KJ Porte får du en totalløsning, hvor vi sørger for opmåling, vejledning, gode tips, montering, indkodning og indkøring. Kort sagt: Vi hjælper dig helt i mål med din nye port.

Kontakt os og tag os gerne så tidligt med i processen som muligt.

Industri ledhejseport - med full view
Navigation