Skydeporte – komfortabel adgang til din ejendom

Er du på udkig efter en funktionel og pålidelig adgang til din ejendom, hvor sikkerheden samtidig er i orden? Det kan også være, du har begrænset plads foran din indgang, og derfor er på udkig efter en smart løsning som samtidig er velsikret? Hos KJ Porte har vi et stort udvalg af mange forskellige skydeporte i sortiment. Det er altid en god ide at vurdere din ejendomstype og dit behov, før du vælger, om du vil have en port med dobbeltlåge, en traditionel port eller en praktisk skydeport. Det afgørende er altid, at du får en korrekt størrelse port til din ejendom. Som professionelle fagmænd inden for porte er KJ Porte altid klar til at rådgive dig i korrekt valg af skydeport. Vi leverer porte til private ejendomme, industri, logistikvirksomheder, lagerhoteller og landmænd.

Derfor er skydeporte en god ide

Går du og overvejer en skydeport? Hos KJ Porte forhandler vi udelukkende Wisniowski skydeporte. Det gør vi, fordi du får høj kvalitet, lang levetid og en frithængende port, som flytter sig parallelt med portlinjen uden, at den har berøring med jorden. Det vil sige, at du på få kvadratmeter kan få en smart portløsning. Portene opfylder strenge sikkerhedskrav, som altid bliver bekræftet med et CE-mærke. Det er din sikkerhed for, at garantien er i orden.

Bestiller du en skydedør hos KJ Porte får du:

 • Design som passer til din hustype
 • Lang levetid
 • Vedligeholdelsesfri skydeport
 • Aftale efter behov: vi kan lave en totalløsning til dig, hvor vi fjerner gammelt hegn, graver ud, opsætter nyt hegn og sørger for tilslutning. Ønsker du selv at foretage udgravninger, finder vi en løsning på det

Sådan virker skydeportene

Skydeporten bliver åbnet med en motor, som er gemt i pælen. Pælen er integreret i skydeportens design, så den ikke er synlig. Du får adgang til kontrolenheden med en nøgle og dermed øges sikkerheden, da nøglen kun kan åbne ind til motoren. Et lukket system gør, at motoren er godt beskyttet mod vind og vejr, hvilket giver en lang levetid. Bestiller du en skydedør med automatisk port, så vil du samtidig få mulighed for installation af fotoceller, som automatisk registrerer, hvornår din bil kører ind og ud af indkørslen og porten vil automatisk åbne og lukke, når du ankommer til din bolig.

Skydeporte i smedejern

Med en skydeport fra Wisniowski får du en port i hårdt og holdbart stål. Porten er sikret mod rust, da den er varmegalvaniseret og pulverlakeret. Med galvanisering og lakering på porte, hegn og låger får du høj kvalitet på alle de Wisniowski produkter, som KJ Porte sælger.
Når du bestiller en skydeport, vil der altid være 10 års antirust-garanti på alle stålhegns komponenter. Der ydes desuden 5 års overfladegaranti på malede overflader.

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning?

Køber du en port hos KJ Porte, så sikrer vi, at du får god kvalitet. Vi er eksperter i at finde den rigtige løsning og få den til at spille sammen med resten af logistikken – uanset om det er til din private ejendom, virksomheder eller industriområder.

I et samarbejde med os kan du forvente:

 • God dialog hvor vi spørger ind til dine krav og behov
 • Du får tilsendt katalog, eller vi kører ud til dig og får en snak
 • Vi laver gerne en individuel forhåndspris til dig
 • Vi har et bredt sortiment af standardløsninger, og kan samtidig lave kundetilpassede løsninger
 • Vi har direkte dialog med Wisniowski, som giver kort arbejdsgang fra særlige ønsker til udførelse af portopsætning
 • Kort leveringstid på tre til seks uger
 • Du behøver ikke foretaget noget selv, da vi tilbyder totalløsninger
 • Kontakt os i dag på telefon: 70 87 23 27 eller mail: kontakt@kj-porte.dk, og hør hvad vi kan gøre for dig.

Lad os samarbejde. Du kan finde eksempler på nogle af vores skydeporte i vores galleri. Hvis du har brug for at se på forskellige modeller af porte, så kan du se dem lige her i vores brochure.

Navigation