Smedejernsport

Smedejernsport til din indkørsel

Smedejernsport

Smedejernsport- classic skydeport med portautomatik

Ny port til indkørslen?

Med en smedejernsport får du ikke bare en utrolig flot port, men også en solid “portvagt” der er så sikker, at den garanterer tryghed på din matrikel.

Mange drømmer om en smedejernsport, men det er ikke alle, der sætter handling på den drøm. Står man og skal have en ny port til sin indkørsel, er der naturligvis mange overvejelser i spil, herunder også et budget. En smedejernsport fås i rigtige mange forskellige modeller, der varierer fra budget til luksus, kan man måske kalde det. Derfor er der faktisk også en flot og sikker smedejernsport til dig, der sidder med et mindre budget til en ny port. Så .. Det er ikke altid, at man skal lukke sin drøm ned, før priser og modeller inden for smedejern er blevet undersøgt lidt nærmere.

Hos KJ Porte kan du få et væld af forskellige porte og låger i smedejern, både størrelse og farver. Vi vil herunder prøve at forklare lidt om de forskellige typer og muligheder.

Vælg porttype, herefter design

Alle porte fås i forskelligt design, dvs. selve portudfyldningen, som giver porten det unikke udtryk. Designet varierer fra det runde, buede og romantiske udtryk i den ene ende af skalaen og i den anden ende finder du det mere moderne og minimalistiske udtryk, som giver et tidløst og stilrent indtryk af porten. Men uanset hvilket design, du hælder mest til, handler det først og fremmest om at finde ud, hvilken type port passer til din indkørsel og ejendom – og hvordan skal den kunne betjenes. Alle porte kan betjenes manuelt eller tilføjes portautomatik. Det anbefales naturligvis altid at tilvælge portautomatik til foldeport og skydeport modellerne, da porten ellers mister sin funktionelle værdi.

Smedejernporte fås som

  • Almindelig port
  • Dobbeltport
  • Skydeport
  • Foldeport

Til de ovenstående porte kan det anbefales at tilføje en mindre adgangslåge i en af siderne, så du nemt og hurtigt kan komme ind eller ud af din indkørsel, uden at skulle åbne den store port. Det vil du blive glad for, hvis du f.eks. skal ud i postkassen eller ud til skraldespandene

Kort om den almindelige smedejernsport

En almindelig smedejernsport fungerer på samme vis som andre typer porte i andet materiale f.eks. træ eller komposit. Porten er hængslet og åbner enten ind eller ud af indkørsel. Du skal derfor vælge, hvilken side, du gerne vil have porten til at åbne op i. Denne type port fås i flere forskellige længder, og du kan frit vælge mellem alle de forskellige designs og farver.

Kort om den dobbelte smedejernsport

Har du en større åbning ind til din indkørsel, kan du vælge at opsætte en almindelig smedejernsport sammen med en linje af hegn og evt. en adgangslåge, eller du kan vælge at opsætte to smedejernsporte ved siden af hinanden. For synets skyld anbefaler vi altid lidt afstand mellem de to porte, som kan gøres med en mursøjle eller et stykke hegn. Den dobbelte smedejernsport betjenes på samme vis som den almindelige smedejernsport og fås naturligvis også i alle de forskellige designs og farver samt i flere forskellige mål.

Kort om en skydeport i smedejern

En skydeport i smedejern er smart. Den er smart, fordi den kan installeres mange steder, da den ikke kræver plads på samme vis som den almindelige smedejernsport. Denne port glider fornemt til en af siderne og kræver derfor ikke plads hverken foran din indkørsel eller inden for. Vi anbefaler altid portautomatik til denne type port for at udnytte dens tiltænkte funktionalitet: nemlig at du køber en port, hvor du ikke skal tænke over, at det er en ret tung port at skubbe til. Skulle uheldet være ude, og strømmen går, kan den altid betjenes manuelt. I forhold til sikkerhed så er denne type port meget svær at bryde igennem.

Som den almindelige port har du også frit valg mellem alle designs og farver – samt at den fås i forskellige længder. Passer åbningen ikke helt til et af målene, retter vi til med et fag hegn, så vi lukker hele åbningen ind til din indkørsel som ønsket.

Kort om en foldeport i smedejern

En foldeport er virkelig smart! Det er en af de nyeste muligheder inden for automatiske porte, og her er tænkt i både detaljer og praktisk håndtering. En foldeport består af fag, der hver i sær glider til siden, og dermed fylder den ikke plads ud til siderne, som en skydeport gør. Dog kræver den lidt plads både foran og inde i din indkørsel, da fagene skal have lidt til plads til at åbne og lukke.

Også med denne port har du frit valg mellem alle designs, farver – og den fås i et forskellige størrelser. På samme vis som med en skydeport, kan vi tilpasse åbningen med et matchende fag hegn, hvis portens mål ikke passer helt præcist.

En foldeport yder virkelig høj sikkerhed – og er også en fornøjelse at se på, mens den åbner og lukker.

Koden til en tryg hverdag

Vælg en smedejernsport fra KJ Porte

Vores smedejernsporte er fremstillet af kvalitetssikret materiale fra en af Europas største og mest kvalitetsbevidste leverandører af smedejernshegn og porte. Med vores porte kan du være sikker på at få en smuk og holdbar port, der står flot i mange år fremover. Overflade- og materialeteknologien er gennemtænkt, og vores smedejernsporte er ikke kun udført med øje for æstetik. De er også konstrueret og installeret med de nyeste teknologiske værktøjer, som sikrer maksimal sikkerhed og pålidelighed. Det betyder, at de er konstrueret til at kunne både til omskiftelige vejr i Danmark – og at blive brugt hver eneste dag.

Kontakt os for en uforpligtende pris!

Navigation